Πιο πρόσφατα

22/11/14

Ο Morrissey διακόπτει συναυλία μετά από 6 τραγούδια (video)

Την Τετάρτη ο Morrissey βρέθηκε στη Βαρσοβία, για μια προγραμματισμένη εμφάνιση. Εκεί, παρόλο που βγήκε και όλα ξεκίνησαν κανονικά, εγκατέλειψε τη σκηνή μετά από μόλις 25 λεπτά και ενώ είχε τραγουδήσει έξι τραγούδια.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές αλλά και φανς του καλλιτέχνη, ο λόγος ήταν οι συνεχείς βρισιές και προσβολές από άτομο που βρισκόταν κοντά στη σκηνή, με ανθρώπους της Live Nation να υποστηρίζουν πως "τα σχόλιά του ήταν ακραία προσβλητικά και σωβινιστικά" και ο καλλιτέχνης δεν γινόταν να συνεχίσει. Όπως έγινε αργότερα γνωστό από φανς του μέσω Twitter, μεταξύ των προσβολών ο άγνωστος άντρας τον ρωτούσε και περίεργα πράγματα για την κατάσταση του καρκίνου.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και αρκετοί που ενοχλήθηκαν από τη συμπεριφορά του Morrissey, ο οποίος λίγο πριν αποχωρήσει ζήτησε από την ασφάλεια να απομακρύνει τον άντρα, ώστε να συνεχίσει κανονικά.

Σε κάθε περίπτωση, σε όσους βρέθηκαν σε εκείνη τη συναυλία δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα, ολόκληρο, live του Morrissey, στην Κρακοβία όπου εμφανίστηκε εχθές.

Δείτε το βίντεο με την αποχώρηση του εδώ:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.