Πιο πρόσφατα

4/11/14

Στη δημοσιότητα ακυκλοφόρητο κομμάτι των Queen!

Πριν μερικές εβδομάδες είχαμε γράψει για μια συλλογή που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν οι Queen, στην οποία θα περιλαμβανόταν και κάποια ακυκλοφόρητα κομμάτια, καθώς και ένα ντουέτο Freddie Mercury - Michael Jackson (περισσότερα εδώ). Ένα από αυτά τα τραγούδια είναι και το Let Me In Your Heart Again.

Το συγκεκριμένο τραγούδι έγινε διαθέσιμο μέσω iTunes, αποκλειστικά για την καμπάνια RED, η οποία βοηθά στην καταπολέμηση του AIDS, της φυματίωσης και της ελονοσίας.Θυμίζουμε πως και ο ηγέτης του συγκροτήματος, Freddie Mercury, είχε αντιμετωπίσει τον ιό HIV, καταλήγοντας το 1991.

Το τραγούδι θα είναι ένα από τα "καινούρια" της συλλογής Queen Forever, η οποία κυκλοφορεί στις 10 του μήνα. Αρχικά επρόκειτο για μπαλάντα με πιάνο, η οποία είχε γραφτεί για το The Works του '84, άλμπουμ στο οποίο περιέχονται και τα I Want To Break Free, Radio Ga Ga κ.α. Στη νέα του έκδοση, στην οποία την παραγωγή ανέλαβε ο William Orbit,  στο τραγούδι έχουν προστεθεί πολλά ηλεκτρονικά στοιχεία και η κιθάρα του Brian May.

Εδώ μπορείτε να δείτε το trailer που ετοιμάστηκε για την προώθηση της συλλογής.

Ακούστε το τραγούδι παρακάτω:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.