Πιο πρόσφατα

15/12/14

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το ArtRoom και το Cocktail Bar

THE ARTROOM X-MAS BAZAAR

Η καλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή χειροποίητης τέχνης!
Bazaar, Fashion Show, Mini Workshops, Special Live Tattoo Show

Πέμπτη 18 & Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, μετά τις 5μ.μ. 
Στον ενιαίο χώρο του COCKTAIL BAR

Την  Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου το Cocktail Bar φιλοξενεί το Art Room X-Mas Bazaar. Η ομάδα του ArtRoom Groundfloor οργανώνει και φέτος με πολύ αγάπη μια ξεχωριστή, ολοζώντανη, στολισμένη γιορτή χειροποίητης τέχνης, αναδεικνύοντας την δημιουργικότητα, την ομορφιά  και το πάθος της χειροτεχνίας και των σχεδιαστών του. Για γιορτή που τα έχει όλα!

Δεκάδες χειροτέχνες με κάθε λογής, μοναδικές και ευφάνταστες δημιουργίες!
Fashion show
Mini workshops
Live Tattoo Show
Κληρώσεις και δώρα
Dj Set και χορός - Πέτρος Παβέζας aka Anatoli & Didis (Super Discoteca)
Home made Cocktails / special edition

Δώρα, Ευχές, Χαμόγελα, και Εκπλήξεις που θα σας μείνουν αξέχαστες, σας περιμένουν εκεί που χτυπάει η καρδιά της πόλης και της διασκέδασης, στο Cocktail Bar, στην οδό Πολυτεχνείου 17 (προέκταση της Τσιμισκή) T.2310524242 

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ!

ARTROOM: Πολυσυλλεκτικότητα, δημιουργία, τέχνη
Το  ARTROOM λειτουργεί στο κέντρο της πόλης , Ιουστινιανού 1, από τις αρχές του 2012, ως μόνιμη έκθεση χειροτεχνών και καλλιτεχνών. Το βασικό κριτήριο για τη συμμετοχή είναι η πρωτοτυπία και το στοιχείο του χειροποίητου. Δηλαδή, η σύνθεση και κατασκευή του κάθε αντικειμένου να γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον ίδιο τον χειροτέχνη.

Το ArtRoom είναι ένας φιλόξενος χώρος τόσο για τον εκθέτη/δημιουργό όσο και για το κοινό, που εκτιμά και αναζητά το χειροποίητο, το μοναδικό, αλλά και προσιτό σε τιμή! Με βάση λοιπόν τη μοναδικότητα και τη λογική "η Τέχνη για όλους", ο χώρος φιλοξενεί 40 με 50 σχεδιαστές κάθε μήνα στον ισόγειο χώρο, αλλά και  εικαστικές προτάσεις και σεμινάρια στο παταράκι του.

Κοσμήματα, χρηστικά αντικείμενα, ρούχα, καλλυντικά, διακοσμητικά, ευφάνταστες συνθέσεις και υλικά, έργα τέχνης και κυρίως άνθρωποι με πάθος  και αγάπη για τη δημιουργία...αυτό είναι το ArtRoom!

Art Room Groundfloor Iουστινιανού 1,  Τ.6955397507

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.