Πιο πρόσφατα

15/12/14

Ο Robbie Williams ο δεύτερος headliner του Rockwave!

Μπορεί να πέρασε μια βδομάδα από την καθορισμένη ημερομηνία, μάθαμε όμως πριν λίγη ώρα ποιος θα είναι και ο δεύτερος headliner του επόμενου Rockwave!

Ο λόγος για τον Robbie Williams, τον οποίο η διοργάνωση ανακοίνωσε μέσω της σελίδας της στο Facebook, όπου ανέβασε το δεύτερο Star Landing βίντεο, παρουσιάζοντας τον γνωστό μουσικό.

Η αρχή έγινε στις 27 Νοέμβρη, όταν ανακοινώθηκαν οι Black Keys (λεπτομέρειες εδώ). Αν και ο δεύτερος καλλιτέχνης που ανακοινώθηκε δεν θεωρείται ακριβώς ροκ, το φεστιβάλ δείχνει πως, τουλάχιστον για τα φετινά, 20α, του γενέθλια το line up θα θυμίζει παλιότερες εποχές.

Όπως αφήνεται να εννοηθεί, το επερχόμενο Rockwave δεν θα διεξαχθεί σε συνεχόμενες ημερομηνίες δυο ή τριών ημερών, καθώς οι δυο ήδη ανακοινωθέντες headliners έχουν ένα "κενό" τριών εβδομάδων. Συγκεκριμένα, οι Black Keys θα εμφανιστούν στις 30 Μαΐου, ενώ ο Robbie Williams στις 20 Ιουνίου.

Φυσικά αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Robbie Williams θα βρεθεί στη χώρα μας στα 23 χρόνια της καριέρας του. Επίσημη ανακοίνωση έχει αναρτηθεί στο site του φεστιβάλ, και μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.

Δείτε το teaser για την άφιξη του Robbie Williams, ενώ αυτή τη φορά δεν αναφέρεται ημερομηνία για την επόμενη ανακοίνωση, πιθανότατα για να αποφευχθούν τα σχόλια που ακολούθησαν την καθυστέρηση των ανακοινώσεων.



Διαβάστε εδώ ένα άρθρο με άγνωστες ιστορίες από τη ζωή και την καριέρα των πρώτων headliners του φεστιβάλ, Black Keys.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.