Πιο πρόσφατα

27/12/14

Κυκλοφορεί ντοκιμαντέρ για τον Bon Scott 35 χρόνια μετά το θάνατο του

Στις 19 Φεβρουαρίου 2015 συμπληρώνονται 35 χρόνια από το θάνατο του Bon Scott, του θρυλικού frontman των AC/DC. Η ημερομηνία αυτή δείχνει ιδανική για την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ Looking For Bon, σκοπός του οποίου είναι να δείξει πόσα ακόμα μπορούσε να πετύχει ο τραγουδιστής αν ζούσε ακόμη.



Ο Peter Head, φίλος, συνεργάτης και συμφοιτητής του Scott θυμάται το πρώτο... κυνήγι της επιτυχίας με το prog rock συγκρότημα Fraternity: "Όταν τον πρωτογνώρισα, ήταν με τους Fraternity, οι οποίοι δεν χρησιμοποιούσαν τους στίχους του Bon, ήταν σαφώς πιο καλλιτεχνικοί από τους AC/DC, αλλά εκείνοι ήταν ο ορισμός της διασκέδασης".

Όπως αναφέρεται από τον Head και σε άλλα σημεία στο ντοκιμαντέρ, ο Scott έλεγε πόσο πάλευε για να τα καταφέρει με μια μπάντα που είχε σχέσεις με την "αφρόκρεμα σοφιστικέ τύπων", ενώ ακόμα και ο μάνατζερ τους είχε γκαλερί τέχνης: "Ο Bon μου έλεγε πως πρέπει να υπάρχει τρόπος και τότε ήρθαν οι AC/DC. Κατάλαβε πως ήταν η μεγάλη ευκαιρία του και την άρπαξε με τα δύο του χέρια".

Σε ό,τι αφορά τη βιογραφική ταινία που ετοιμάζεται για τον Bon Scott, οι δημιουργοί της διαβεβαιώνουν το κοινό πως προχωρά, παρά τις έντονες αντιθέσεις της οικογένειας του και του συγκροτήματος το οποίο αρνείται να παραχωρήσει τη μουσική του για την ταινία.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.