Πιο πρόσφατα

28/12/14

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Ο Μπάμπης Στόκας στο Club του Μύλου!

"Ένα πλούσιο και απρόσμενο ανθολόγιο αγαπημένων τραγουδιών, ερμηνευμένο πάντα με άξονα το προσωπικό αίσθημα του Μπάμπη Στόκα, φέρνει τον ακροατή σε επαφή με μερικές από τις ωραιότερες στιγμές του νεότερου ελληνικού ρεπερτορίου."

Περισσότερα εδώ.

Ο Summer Rain, σε συνεργασία με το Club του Μύλου, προσφέρει σε τρεις τυχερούς ακροατές του από μια διπλή πρόσκληση, για την πρώτη εμφάνιση του Μπάμπη Στόκα στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου!

Ο Μπάμπης Στόκας επιστρέφει στην πόλη μας και το Club του Μύλου για δυο παραστάσεις, την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου και τη Δεύτερα 5 Ιανουαρίου. Συμμετέχετε στην κλήρωση για τρεις διπλές προσκλήσεις για την πρώτη παράσταση!

Η διαδικασία απλή: Κάντε like, share (κοινοποίηση) και comment (σχόλιο) στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook. Οι νικητές θα ανακοινωθούν το μεσημέρι της Τρίτης, ημέρα της συναυλίας, μέσω του blog μας και της σελίδας μας στο Facebook.

Ο Άγιος Βασίλης φέτος δεν φέρνει δώρα, αλλά... προσκλήσεις και εκπτώσεις! Μείνετε συντονισμένοι στον Summer Rain, γιατί οι όμορφες μουσικές δεν τελειώνουν ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.