Πιο πρόσφατα

29/12/14

Ψηφίστε τα αγαπημένα σας τραγούδια για το 2014!

Κάτι λιγότερο από τρεις ημέρες έχουν μείνει για να αλλάξει ο χρόνος. Παρ' όλα αυτά, ο... Άι Βασίλης του Summer Rain συνεχίζει να μοιράζει δώρα ακάθεκτος!

Θυμίζουμε πως από την αρχή του Δεκεμβρίου μπορείτε να ψηφίζετε τα αγαπημένα σας τραγούδια για το 2014. Μετά τα πέντε Top10 Saturdays, όπου παρουσιάστηκαν τα Top10 Ιανουαρίου - Νοεμβρίου, συνεχίζετε να ψηφίζετε για να αναδείξετε τα δέκα αγαπημένα σας τραγούδια για το 2014 και να κερδίσετε δώρα.

Θυμίζουμε πως ψηφίζετε επιλέγοντας το πολύ δυο τραγούδια από το Top10 κάθε μήνα. Τα Top10 τα βρίσκετε στη σχετική κατηγορία του blog μας, στο MixCloud μας, αλλά και τα ακούτε στις καθημερινές ανασκοπήσεις του Summer Rain. Ψηφίζετε μέσω Facebook, Twitter ή e-mail.

Αρχές του 2015 θα ανακοινωθεί το τελικό Top10 της χρονιάς και οι νικητές του "διαγωνισμού". Συγκεκριμένα, όσοι ψηφίζετε συμμετέχετε στην κλήρωση για σημαντικές εκπτώσεις στα δισκοπωλεία Λωτός (Σκρα 7, κέντρο) και Stereodisc (Αριστοτέλους 4, κέντρο).

Όσοι είστε εντός Θεσσαλονίκης θα παραλάβετε από εμάς τα εκπτωτικά κουπόνια σας, ενώ όσοι είστε εκτός, έπειτα από συνεννόηση, θα σας αποστείλουμε τα άλμπουμ της αρεσκείας σας.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.