Πιο πρόσφατα

19/11/14

Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι για το 2014;

Τελειώνει σιγά σιγά και αυτή η χρονιά, και ετοιμαζόμαστε για τον... μουσικό μας απολογισμό. Φυσικά χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας γι αυτό: Ο Summer Rain ζητά από τους ακροατές του να ψηφίσουν το Top10 του 2014.

Πώς θα γίνει αυτό; Σε πέντε εκπομπές. Από αυτό το Σάββατο και μέχρι τα Χριστούγεννα τα Saturday's Tributes δίνουν τη θέση τους στα Top10 Saturdays, στα οποία θα παρουσιάζονται τα Top10 των προηγούμενων μηνών, από τον Ιανουάριο μέχρι και το Νοέμβριο.

Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς είναι να διαλέξετε τα δυο αγαπημένα σας τραγούδια από κάθε εκπομπή, και να μας αφήσετε ένα σχόλιο γι αυτά στην fanpage μας στο Facebook, να μας κάνετε ένα Tweet ή να μας στείλετε ένα e-mail.

Τα δέκα τραγούδια που θα ξεχωρίσετε θα συνθέσουν το Top10 του σταθμού για το 2014 και... ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει με αυτούς τους καλλιτέχνες.

Η πρώτη εκπομπή θα γίνει το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, στις 17:00, όπου θα παρουσιαστούν τα Top10 Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου. Συντονιστείτε στην ηλεκτρονική "συχνότητα" του Summer Rain για περισσότερα!

Επιμέλεια: Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.