Πιο πρόσφατα

25/12/14

Ανασκόπηση 2014

Μας αφήνει σιγά σιγά και το 2014. Μια γεμάτη χρονιά, από όλες τις απόψεις, και ειδικά για τον Summer Rain. Μουσικές, συνεντεύξεις, συναυλίες, και το σημαντικότερο, το πρώτο δικό μας φεστιβάλ!

Ως είθισται λοιπόν, θα κάνουμε και εμείς μια ανασκόπηση της δικής μας χρονιάς. Οι τελευταίες ημέρες του 2014 θα είναι χωρισμένες σε "μουσικές ζώνες", η κάθε μια από τις οποίες θα αφορά κάτι διαφορετικό.

Top10 Zones: Σε αυτές τις ζώνες θα παρουσιάζονται όλα τα Top10, από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Νοέμβριο, ανακατεμένα, σε σειρά, ή... όπως τύχει! Μπορείτε να τις περιμένετε πρωινά και μεσημέρια.

Μέσω των Top10 Zones συνεχίζεται να ψηφίζετε τα αγαπημένα σας τραγούδια, για να κερδίσετε σημαντικές εκπτώσεις σε άλμπουμ των αγαπημένων σας καλλιτεχνών (λεπτομέρειες εδώ).

Interview Zones: Συνεντεύξεις με σημαντικούς, ή νεαρότερους καλλιτέχνες, πλέον φίλων μας. Από τους Nouvelle Vague μέχρι τον Joey, και από τους De Facto μέχρι τους Monostyle, όλες οι συνεντεύξεις του 2014 (ε και καναδυο του '13!).

Rainy Fest Zones: Όπως δηλώνει και το όνομα του, σε αυτή τη ζώνη θα ακούσουμε μουσικές ηχογραφημένες ζωντανά στο 1ο Rainy Fest. Φρούτα του Δάσους, Kazoo, Joey και Marvel Zeroes μας προσέφεραν ένα μοναδικό βράδυ στις 2 Απριλίου, στη Μαύρη Τρύπα και τη μοιραζόμαστε μαζί σας!

R(B)est of Zones: Μαζεύουμε τα καλύτερα της χρονιάς και σας τα παρουσιάζουμε. Από τη μεγαλειώδη Συναυλία Ενάντια στην Εξόρυξη Χρυσού στην Ιερισσό, με τον Summer Rain να πραγματοποιεί παράλληλη μετάδοση με την αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ, μέχρι τις νέες κυκλοφορίες από Pink Floyd, Foo Fighters, AC/DC κ.α., αυτή η ζώνη τα έχει όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.