Πιο πρόσφατα

18/12/14

Ψηφίστε και κερδίστε: Top10 Saturdays vol.5

Πέντε ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο Summer Rain συνεχίζει να μοιράζει δώρα! Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στις 17:00, στον αέρα το πέμπτο και τελευταίο μέρος των Top10 Saturdays, όπου ψηφίζετε εσείς τα αγαπημένα σας τραγούδια για το 2014! Στην τελευταία εκπομπή θα παρουσιαστούν οι μήνες Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Νοέμβριος.

Θυμίζουμε τη διαδικασία: Καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίασης των τραγουδιών μπορείτε να ψηφίζετε, μέσω Facebook, Twitter, ή e-mail (στο σύνδεσμο ή μέσω της φόρμας στα δεξιά του blog). Επιλέγετε έως δύο αγαπημένα κομμάτια, ώστε να συνθέσουμε μαζί το Top10 της χρονιάς.

Κάθε μήνυμα που μας στέλνετε σας φέρνει πιο κοντά στα δώρα μας: Αυτά είναι σημαντικές εκπτώσεις για cd ή βινύλια (αν υπάρχουν!) σε δυο από τα γνωστότερα δισκοπωλεία της Θεσσαλονίκης, το Λωτό (Σκρα 7, κέντρο) και το πρόσφατα ανακαινισμένο Stereodisc (Αριστοτέλους 4, κέντρο).

Για να μην... μένετε πίσω, εάν χάσατε τις εκπομπές, μπορείτε να τις ακούσετε στο MixCloud μας, και αν δεν σας φτάνει ο χρόνος, μπορείτε να βρείτε όλα τα Top10 στην αντίστοιχη κατηγορία του blog.

σ.σ. Όσοι είστε εκτός Θεσσαλονίκης έπειτα από σχετική συνεννόηση θα σας στείλουμε το/τα άλμπουμ της αρεσκείας σας μέσω ταχυδρομείου.

Συντονιστείτε λοιπόν, αυτό το Σάββατο στις 17:00, γιατί στον Summer Rain οι όμορφες μουσικές και τα δώρα δεν τελειώνουν ποτέ!

FB Event

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.