Πιο πρόσφατα

1/12/14

Top10 Νοεμβρίου

Το τελευταίο Top10 της χρονιάς, γεμάτο από τις νέες κυκλοφορίες που μας... άλλαξαν το φθινόπωρο. Μπαίνουν "στο αρχείο" και αυτά, μαζί με τα υπόλοιπα, αναμένοντας να βγει το Top10 της χρονιάς, όπως το επιλέγετε εσείς. Πλέον βέβαια οι "κανόνες" έχουν αλλάξει, και μπορείτε να κερδίσετε σημαντικά δώρα.

Περισσότερα θα μάθετε όταν έρθει η στιγμή, προς το παρόν μουσική.

10. Freddie Mercury & Michael Jackson - There Must Be More To Life Than This [Queen Forever (compilation), 2014]
9. Papercut - Αγάπη που 'γινες δίκοπο μαχαίρι remix [Πειράζοντας τη Μελίνα - Playing with Melina, 2014]

Δες ένα review

8. AC/DC - Play Ball [Rock or Bust, 2014]

Behind the scenes video


7. Monsieur Minimal - Μελίνα Μερκούρη [Πειράζοντας τη Μελίνα - Playing with Melina, 2014]

Δες ένα review6. VIC - Zvara [Zvara/ Karakolia EP, 2014]5. Σωκράτης Μάλαμας & Νατάσσα Μποφίλιου - Το Ποτάμι [Πρώτες Λέξεις, 2014]


Θέμης Καραμουρατίδης και Οδυσσέας Ιωάννου ενώνουν τις δυνάμεις τους, για έναν δίσκο που φέρει το... στίγμα του συνθέτη και του στιχουργού. Φυσικά οι ερμηνείες του Σωκράτη Μάλαμα και της Νατάσσας Μποφίλιου δίνουν άλλη πνοή στο άλμπουμ.
Αναστασία Μανωλούδη

4. Baildsa - Fist Raised [zVaRnA, 2014]Κομμάτι που ξεχωρίζεις από την πρώτη στιγμή που το ακούς. Οι Baildsa επιστρέφουν πιο πανκ, κρατώντας όμως και τη βαλκανική ταυτότητα τους, κάτι που φαίνεται περισσότερο από αλλού στο συγκεκριμένο τραγούδι. Στο repeat εδώ και δυο εβδομάδες.
Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Ακούστε εδώ και εδώ τη συνέντευξη των Baildsa στον Summer Rain.

3. Foo Fighters - The Feast And The Famine [Sonic Highways, 2014]


Το δεύτερο σημαντικότερο άλμπουμ της χρονιάς, μετά το Endless River που το βρίσκουμε πιο πάνω. Το όγδοο άλμπουμ των Foo Fighters, ηχογραφημένο σε οκτώ διαφορετικές πόλεις, με οκτώ διαφορετικούς παραγωγούς, έχει κλέψει τη μια καρδιά μας. Το Feast and the Famine είναι το δεύτερο single του άλμπουμ.
Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

2. Nalyssa Green/ Μανώλης Φάμελλος - Μια Ήσυχη Θλίψη [Γύρω απ' τον Ήλιο, 2014]Το νεραϊδάκι (Nalyssa Green) σε μία από τις σπάνιες φορές που τραγουδά ελληνόφωνα κομμάτια, μιλά για μία ήσυχη θλίψη, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται για την έναρξη των εμφανίσεων της στο πλευρό του Μανώλη Φάμελλου, στο Σταυρό του Νότου.
Ελπίδα Πουρναρά
1. Pink Floyd - Louder Than Words [The Endless River, 2014]Το πιο κατάλληλο κύκνειο άσμα για ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα στην ιστορία της ροκ. Αυτό είναι το Endless River. Το Louder than Words, πέραν της ουσίας, επιλέχθηκε και για πρακτικούς λόγους, καθώς είναι το μοναδικό κομμάτι του δίσκου που έχει στίχους. Και τι στίχους, ε.
Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Διαβάστε εδώ μια κριτική του δίσκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.