Πιο πρόσφατα

1/12/14

Γιώτα Νέγκα & Θέμης Καραμουρατίδης @ Factory of Sound Ioannina, 28/11/2014

Βράδυ Παρασκευής, τα παγωμένα Γιάννενα να χουν φορέσει τα γιορτινά τους. Μέσα στο σκοτάδι της νύχτας πολύχρωμα λαμπιόνια να φωσφορίζουν και γω χαμένη στην δική μου γιορτή...

Ο προορισμός χαμένος στο ταξίδι της μουσικής. Γιώτα Νέγκα - Θέμης Καραμουρατίδης. Εκείνη μια σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, εκείνος ένας από τους πιο ταλαντούχους σύνθετες της γενιάς του, ο πρίγκιπας της. Μ' ένα του φιλί και να πως δημιουργήθηκε ένας λαϊκός δίσκος προσαρμοσμένος στο σήμερα.


Τραγούδια με το δικό τους ύφος, με την δική τους τοποθέτηση. Μια τοποθέτηση τόσο στον έρωτα όσο και στην ίδια την ζωή. Όλα να ξεκινούν μ' ένα "δίκιο" που μας πνιγεί και που τόσο ξεκάθαρα το ζητάς και απ' την άλλη να έρχεται μια "ευθεία γραμμή" να ισορροπήσει την ένταση.

Το δικό τους "σερί" επί σκηνής στα τραγούδια της Νατάσσας και στο "Μοναχά Εγώ" της Ελεωνόρας μέχρι τον μεγάλο Τσιτσάνη και την σπουδαία Βίκυ Μοσχολιού.


Για το τέλος, "το τέλος του κόσμου" να τραγουδάς με τα "μάτια κλειστά" με μια καρδιά έτοιμη να ξεριζωθεί για κείνο τον έρωτα που ζει μέσα απ’ το όνειρο και μόνο...

Κείμενο - φωτογραφίες: Ζέτα Καρκαμπούνα

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες της βραδιάς εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.