Πιο πρόσφατα

30/11/14

2η Συναυλία Διαμαρτυρίας από το Τ.Λ.Π.Μ.

Δείτε ρεπορτάζ της πρώτης συναυλίας εδώ.

Άραγε τι να 'ναι αυτό που θα σε κάνει να βγεις απ' την ματαιοδοξία σου ώστε να  φωνάξεις δυνατά για όσα σε αδικούν; Για την ζωή που χάνεται καθημερινά και βυθίζεται στο σκοτάδι. Ναι στο σκοτάδι, κάποιοι ζούσαν πάντα μέσα σ' αυτό σε αντίθεση με άλλους που παλεύουν να βγουν στο φως, φωνάζοντας για το άδικο, διεκδικώντας την ζωή, ελπίζοντας στ' όνειρο.

Ξέρεις, είναι από αυτά τα όνειρα που γίνονται την μέρα, με το φως του ήλιου, που σε θέλουν ζωντανό με καθαρό και ελεύθερο νου. Άραγε η μουσική δεν απαιτεί ελεύθερο πνεύμα; Είναι εκείνη που στο καλό και το άσχημο είναι εκεί να τοποθετηθεί. Κάποιες φορές σε ανεβάζει στα ουράνια ενώ κάποιες άλλες έρχεται να απαλύνει τον πόνο.




Μουσική και μουσικοί ενώνουν τις φωνές τους και διαμαρτύρονται για τ' όνειρο. Συγγνώμη, για τα όνειρα τους ήθελα να πω που γέμισαν τα μπαγκάζια τους ερχόμενοι να σπουδάσουν στο Τ.Λ.Π.Μ. του ΤΕΙ Ηπείρου.




Μουσική, έμπνευση, ταλέντο είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του τμήματος. Φωνές και όργανα να ηχούν δυνατά και απ' τα μικρόφωνα να ξεχειλίζει η ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει. Θα αλλάξει για εκείνους, για τα χρόνια που επένδυσαν εκείνοι και οι οικογένειες τους.

Απαιτεί θάρρος και τόλμη να διεκδικείς  εκείνο που έρχονται κάποιοι να σου πάρουν με το έτσι θέλω.



Τότε τι κάνεις, μπαίνεις μπροστά και απαιτείς. Ζητάς να αποκατασταθεί η αλήθεια και να πάρεις το μερίδιο που σου ανήκει.

Ή θα βρούμε τον δρόμο ή θα τον φτιάξουμε.
(Ζ.Κ.)

Παρακάτω ακολουθεί σχετική ενημέρωση με τα αιτήματα των σπουδαστών:


Κείμενο - φωτογραφίες: Ζέτα Καρκαμπούνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.