Πιο πρόσφατα

18/12/14

Ο Lars Ulrich υποδύεται τον... εαυτό του!

Ώρα για τον Lars Ulrich να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, με σκοπό να υποδυθεί... τον Lars Ulrich. Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο ντράμμερ των Metallica θα συμμετέχει σε κάποια ταινία, πέραν των Some Kind Of Monster και Through The Never, καθώς έπαιζε πάλι τον εαυτό του στην κωμωδία Get Him To The Greek, ενώ κατείχε και έναν μικρό, αλλά κανονικό, ρόλο στην τηλεοπτική ταινία Hemingway and Gellhorn.

Αυτή τη φορά ο ιθύνων νους των Metallica θα συμμετέχει στην ταινία Radio Dreams, η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το 2015, με την ακριβή ημερομηνία να είναι άγνωστη ακόμα. Η υπόθεση της ταινίας αφορά έναν ραδιοφωνικό παραγωγό, ο οποίος είναι αποφασισμένος να φέρει την πρώτη ροκ μπάντα από το Αφγανιστάν όχι μόνο στην Αμερική, αλλά πρόσωπο με πρόσωπο με τους Metallica.

Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Ιρανού Babak Jalali (αριστερά στη φωτό), και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στην πόλη του San Francisco, με τη συμμετοχή του επίσης Ιρανού μουσικού Mohsen Namjoo αλλά και του αφγανικού ροκ συγκροτήματος Kabul Dreams.

Περισσότερες πληροφορίες και νέα για την ταινία μπορείτε να μαθαίνετε από την επίσημη σελίδα της στο Facebook (και από εμάς φυσικά!).

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.