Πιο πρόσφατα

3/10/14

Top10 Σεπτεμβρίου

Μετά από ένα γεμάτο, από όλες τις απόψεις, καλοκαίρι, ήρθε ο Σεπτέμβρης και μαζί του, εκτός από τα πρωτοβρόχια, για πρώτη φορά στο Top10 του Summer Rain, είδαμε δυο καλλιτέχνες να... φιγουράρουν πάνω από μια φορά, και μάλιστα στις πέντε πρώτες θέσεις. Με πρωταγωνιστές Θανάση Παπακωνσταντίνου και Λεωνίδα Μπαλάφα, πάμε να δούμε ποια είναι τα δέκα αγαπημένα μας τραγούδια για τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου.





10. Μιρέλα Πάχου - Γράμματα



9. Damien Rice - I Don't Want To Change You



8. Sadhus (The Smoking Community) - Make Me 20 Euros



7.
Parov Stelar feat. Graham Candy - The Sun




6. Λεωνίδας Μπαλάφας - Βήμα Βήμα



5. Παύλος Παυλίδης - Όσοι Τρώνε Απ' Τα Σκουπίδια


Ένα από τα καινούρια τραγούδια του Παύλου Παυλίδη, που μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή που το ακούσαμε, κάπου στο χειμώνα. Είναι οι στίχοι; Είναι η μουσική; Ό,τι και να είναι, η υπογραφή του Παύλου "ακούγεται" από μίλια μακριά.
Αναστασία Μανωλούδη

4. Σωκράτης Μάλαμας (Θανάσης Παπακωνσταντίνου) - Ηλιόπετρα


Όσες φορές κι αν "αλλάξει ο κόσμος" η Ηλιόπετρα θα είναι το soundtrack μας για το φετινό καλοκαίρι. Την... τιμούσαμε τόσο καιρό, τώρα που κυκλοφόρησε θα την αφήναμε;
Νίκος Παππάς

3. Λεωνίδας Μπαλάφας - Άνοιξη



Για πάνω από ένα χρόνο το ακούγαμε στα live του, περιμένοντας πότε επιτέλους θα ηχογραφηθεί. Έπρεπε να περάσουν δυο άλμπουμ για να έχουμε μια στουντιακή άποψη της Άνοιξης, άξιζε όμως η αναμονή. Δικαίως "διπλός" Λεωνίδας Μπαλάφας στο Top10 μας για το Σεπτέμβρη.
Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

2. Ματούλα Ζαμάνη (Θανάσης Παπακωνσταντίνου) - Μηδεία-μα


Η Ματούλα από μόνη της αρκεί για να σου προκαλέσει πολλά και έντονα συναισθήματα. "Κάτι που ποτέ δεν θα καταλάβω είναι πως μπορεί η Ματούλα να ξεσηκώνει τόσες χιλιάδες κόσμου πριν καν ξεκινήσει να τραγουδάει" γράψαμε τις προάλλες (εδώ). Όταν δε το τραγούδι φέρει την υπογραφή του Θανάση Παπακωνσταντίνου, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Και αυτός "με το σπαθί του" κερδίζει δυο θέσεις στην πρώτη δεκάδα του Σεπτέμβρη.
Ζέτα Καρκαμπούνα

1. Thom Yorke - A Brain In A Bottle



Αφού μας έπιασε όλους "στον ύπνο", καθώς περιμέναμε άλμπουμ Radiohead και μας βγήκε... σόλο Θωμάς (περισσότερα εδώ), και αφού έσπασε ρεκόρ πωλήσεων από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του Tomorrow's Modern Boxes, η πρώτη θέση ανήκει μάλλον δικαιωματικά στον Thom Yorke και το πρώτο single και video clip του νέου του άλμπουμ, A Brain In A Bottle.
Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.