Πιο πρόσφατα

17/12/14

Ποιοι θα μπουν στο Rock and Roll Hall of Fame το 2015

Πέντε νέα ονόματα και δυο τιμητικές εισόδους θα περιλαμβάνει το Rock and Roll Hall of Fame από το 2015, με προσθήκες αναμενόμενες αλλά και... εκπλήξεις, όπως συνηθίζεται. Το Rock and Roll Hall of Fame είναι γνωστό πως έχει φίλους αλλά και αρκετούς "εχθρούς", και σίγουρα με τις φετινές υποψηφιότητες και τις τελικές προσθήκες θα αποκτήσει κι άλλους, και από τις δυο πλευρές.

Συγκεκριμένα, σε αυτό θα μπει ο μεγάλος Lou Reed, ο Stevie Ray Vaughan με τους Double Trouble, ο Bill Withers με τους Paul Butterfield Blues Band, η Joan Jett and the Blackhearts και η έκπληξη, η οποία έρχεται από μεριάς Green Day. Τιμητικές είσοδοι θα δοθούν στον Ringo Starr και τους "5" Royales, μια R&B μπάντα των 50s. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απρίλη 2015, στο χώρο του Hall of Fame στο Κλήβελαντ.

Οι Green Day, όπως αναφέραμε, αποτελούν την έκπληξη, για παραπάνω από έναν λόγους: Γι αρχή, κατάφεραν να εισαχθούν με την πρώτη χρονιά που έχουν δικαίωμα εισόδου (το ντεμπούτο EP τους, 1,000 hours κυκλοφόρησε το '89). Ακόμη, στη λίστα με τις προτιμήσεις του κοινού οι Green Day κατείχαν μόλις το 2,59%, αντίθετα με τους Nine Inch Nails, οι οποίοι έμειναν εκτός με 22,20%.

Ο Billie Joe Armstrong, τραγουδιστής του συγκροτήματος, δήλωσε πως ακόμα δεν το έχουν συνειδητοποιήσει και μόλις το έμαθε πήγε για έναν περίπατο. Στο ίδιο περίπου κλίμα ήταν και οι δηλώσεις της Joan Jett, ενώ ο Bill Withers απάντησε με τον... δικό του τρόπο: "Δεν θεωρώ πως είναι τίτλος τιμής, ούτε κάποιος μου το χρωστούσε. Καλό είναι βέβαια και θα πρέπει να αγοράσω κοστούμι!"

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.