Πιο πρόσφατα

17/12/14

Διαφορετική και... μοναδική η νέα δουλειά των Red Hot Chili Peppers

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που οι Red Hot Chili Peppers με δηλώσεις τους μας προϊδέαζαν για ένα νέο άλμπουμ, διαφορετικό από όσα μέχρι στιγμής μας έχει προσφέρει το γνωστό συγκρότημα. Τώρα ήρθε η σειρά του ντράμμερ της μπάντας, Chad Smith, να επιβεβαιώσει πως πρόκειται για ένα νέο project, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο Rolling Stone.

Ο Smith απέφυγε, όπως και οι υπόλοιποι Peppers, προσεκτικά να αναφέρει το όνομα του παραγωγού του άλμπουμ, ενώ όλα δείχνουν πως πίσω από την κονσόλα δεν θα βρίσκεται ο μόνιμος συνεργάτης τους, Rick Rubin.

Παρ' όλα αυτά, προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τον τρόπο που θα ηχογραφηθεί ο δίσκος, ο οποίος, όπως τόνισε, θα είναι διαφορετικός και μοναδικός για το συγκρότημα: "Δεν θα ακουγόμασταν ξανά σαν τέσσερις τύποι σε ένα δωμάτιο, παίζοντας ταυτόχρονα. Έχουμε γράψει ένα σωρό τραγούδια με αυτό τον τρόπο. Πλέον θα δοκιμάσουμε μια νέα μέθοδο η οποία θα είναι πρόκληση για εμάς και ελπίζουμε να μας φέρει συναρπαστικά αποτελέσματα".

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με πρότερες δηλώσεις του Flea, μπασίστα της μπάντας, το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το 2015 και θα είναι "σούπερ χορευτικό" (δες και το σύνδεσμο παραπάνω).

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.