Πιο πρόσφατα

4/12/14

Top10 Saturdays με... δέκα νικητές!

Τα Top10 Saturdays του Summer Rain συνεχίζονται και αυτό το Σάββατο (παρά την... άχαρη ημερομηνία). Αυτή τη φορά μπαίνουμε στο... καλοκαίρι, και περιστρεφόμαστε γύρω από τα Top10 Μαΐου και Ιουνίου, με τους "κανόνες" όμως να έχουν αλλάξει.

Θυμίζουμε πως ψηφίζετε τα δυο αγαπημένα σας τραγούδια από κάθε εκπομπή μέσω Facebook, Twitter ή e-mail (λεπτομέρειες εδώ). Πλέον, μπορείτε να ψηφίζετε και αφήνοντας ένα σχόλιο στην εκδήλωση της εκπομπής στο Facebook. Με τους ίδιους τρόπους μπορείτε να ψηφίζετε και για τις προηγούμενες εκπομπές, μέσω του MixCloud μας.

Ακόμη, ισάριθμοι με τα τραγούδια νικητές (10 δηλαδή) θα κερδίσουν εκπτωτικά κουπόνια για δισκοπωλεία της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Μέχρι στιγμής, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σημειώνουμε πως δυο από αυτά τα δισκοπωλεία είναι το Lotus Record Shop (Σκρα 7, Θεσσαλονίκη) και το Stereodisc (Αριστοτέλους 4, Θεσσαλονίκη).

Τα συγκεκριμένα κουπόνια θα ισχύουν για τους καλλιτέχνες που θα ψηφίσετε στο Top10 του 2014, ή για κάποιο άλλο σχήμα της αρεσκείας σας. Οι νικητές θα ανακοινωθούν με το πέρας του διαγωνισμού και παράλληλα με την ανακοίνωση του Top10. Αν είναι εκτός Θεσσαλονίκης, έπειτα από συνεννόηση μαζί μας θα του σταλθεί το άλμπουμ της αρεσκείας του στην πόλη του.

Stay tuned for more!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.