Πιο πρόσφατα

12/12/14

John Lydon εναντίον Jagger, παπάδων και... παραπάνω κιλων

Φωτιά και λάβρα ο John Lydon, ή Johnny Rotten αν προτιμάτε. Ο κάποτε frontman των Sex Pistols βρίσκεται αυτήν την εποχή σε περιοδεία για την προώθηση της αυτοβιογραφίας του, Anger Is Energy, και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.

Πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην Οξφόρδη, όπου μιλώντας σε ακροατήριο 300 ατόμων έβαλλε κατά του Mick Jagger. Συγκεκριμένα, ερωτηθείς αν θα παρατούσε ποτέ τη μουσική και αν υπάρχει όριο ηλικίας, ο θρύλος της punk απάντησε πως "αν υπάρχει ένα άνθρωπος στη Γη, δεν θα βαρεθώ να παίζω [...] δεν υπάρχει, εκτός κι αν είσαι ο Mick Jagger. Είδατε όλοι την περσινή εμφάνισή τους στο Glastonbury; Σοβαρά ρε Mick, δεν έχει να κάνει με την ηλικία, αλλά με την πόζα και την επίδειξη. Να φοράς στενά γυναικεία παντελόνια, να φαίνονται τα γεννητικά σου όργανα, να τρέχεις πέρα-δώθε λες και έχεις πάρει speed! Και οι υπόλοιποι ντροπιασμένοι με πολύχρωμα ρούχα, λες και είναι ο Cliff Richard σε διακοπές".


Βέβαια τόνισε πως αν γουστάρεις κάτι τέτοιο, δεν έχει θέμα, απλά ο ίδιος ζητά από τους Stones αυτό που τους έφερε μέχρι εδώ, το "ζουμί".

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την επανένωση των Sex Pistols το... έριξε πάλι στην πλάκα, λέγοντας πως "Εχουμε τελειώσει. Έχεις δει πως είμαστε; Ο Mick Jones πρέπει να έχει φτάσει 200 κιλά! Και εγώ έκανα εκείνη τη διαφήμιση με το βούτυρο..." ενώ αλλάζοντας ύφος, μίλησε με σκληρά λόγια για την Καθολική Εκκλησία: "Είχα παρατήσει το τραγούδι εξαιτίας των ιερέων. ‘Ηξερα τι είχαν στο νου τους. ‘Ηθελα να είμαι στη χορωδία, αλλά ήξερα πως οτιδήποτε σου συμβεί δεν θα μπορείς να το πεις στους γονείς σου, γιατί είναι αμαρτία να κατηγορείς ιερείς..."


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.