Πιο πρόσφατα

11/12/14

Ψηφίστε τα αγαπημένα σας τραγούδια για το 2014: Top10 Saturdays vol.4

Τα Top10 Saturdays του Summer Rain συνεχίζονται! Αυτό το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στις 17:00, έρχεται το 4ο μέρος των εκπομπών όπου εσείς ψηφίζετε τα αγαπημένα σας τραγούδια για το 2014 και κερδίζετε δώρα!

Σειρά παίρνουν τα... ηλιόλουστα Top10 Ιουλίου και Αυγούστου.

Θυμίζουμε: Τα Top10 Saturdays γίνονται κάθε Σάββατο στις 17:00. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ακούσετε την εκπομπή και να μας πείτε τα δυο τραγούδια που ξεχωρίσατε από το κάθε δίωρο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω Facebook, Twitter ή e-mail.

Μπορείτε να ψηφίζετε και για τις προηγούμενες εκπομπές, τις οποίες βρίσκετε στο MixCloud μας. Επίσης, αν δεν σας φτάνει ο χρόνος, μπορείτε να βρείτε τα Top10 όλων των μηνών στη σχετική κατηγορία του blog μας.

Σε ό,τι αφορά τα δώρα, μιλάμε για εκπτωτικά κουπόνια σε δυο μεγάλα δισκοπωλεία της Θεσσαλονίκης, το Λωτό (Σκρα 7, κέντρο) και το Stereodisc (Αριστοτέλους 4, κέντρο). Όσοι είστε στην πόλη θα παραλάβετε τα κουπόνια από εμάς, ενώ όσοι είστε εκτός, έπειτα από σχετική συννενόηση, θα σας στείλουμε τα δώρα στην πόλη σας.

Φυσικά γίνονται προσπάθειες ώστε να συνεργαστούμε και με δισκοπωλεία και σε άλλες πόλεις, ούτως ώστε να μπορείτε άμεσα να παραλάβετε το δώρο σας, όπου και αν είστε!

Συντονιστείτε στη ραδιοφωνική συχνότητα του Summer Rain, γιατί οι όμορφες μουσικές και τα δώρα δεν τελειώνουν ποτέ.

FB Event

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.