Πιο πρόσφατα

1/8/14

Top10 Ιουλίου

Ήρθε και ο Αύγουστος με τις παχιές μύγες, για να αλλάξει έναν Ιούλιο ιδιαίτερα μουσικό. Μαζέψαμε ότι έπιασε το αυτί μας και σας το παρουσιάζουμε, αφού πρώτα καταφέραμε να τα... συμμαζέψουμε σε δέκα επιλογές.





10. KollektivA - Δυο Μαθήματα [Η Μπαλάντα Της Φυλακής, 2014]


9. Kasabian - Bumblebee [48:13. 2014]



8. Joey - Ρακί Στο Μπαλί [2014]



7. VIC - Nova [Riza, 2014]



6. James - Moving On [La Petite Mort, 2014]



5. GAD. - This Light In You [digital single, 2014]



Είναι Έλληνες με διεθνή αναγνώριση και μας βγάζουν ασπροπρόσωπους για ακόμη μια φορά. Κάθε καινούρια δουλειά τους είναι ολοένα πιο βελτιωμένη και ώριμη. Το This Light In You είναι το νέο τους digital single, το οποίο ακολουθείται από βίντεο κλιπ ιδιαίτερο όσο και οι ίδιοι οι Gad. (λεπτομέρειες εδώ).
Αναστασία Μανωλούδη

4. Jack White - Lazaretto [Lazaretto, 2014]



O εκκεντρικός και... σόλο White Stripe μας αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως του αξίζει να βρίσκεται στο μουσικό μας κόσμο με τραγούδια που θυμίζουν έναν Jack White μιας άλλης εποχής, ενσωματωμένο στο σήμερα και στις ανάγκες της εποχής. Το Lazaretto έγινε λατρεία πριν προλάβει να γίνει συνήθεια, εξάλλου when I say nothing, I say everything.
Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

3. Νατάσσα Μποφίλιου & Μανώλης Φάμελλος - Φιλί Από Δυόσμο [digital single, 2014]



Εάν υπήρχαν τρεις λέξεις για να χαρακτηρίσεις αυτό το τραγούδι, αυτές θα ήταν καλοκαιρινό, δροσερό και τρυφερό. Ο Μανώλης Φάμελλος βάζει την υπογραφή του στο τραγούδι που συνοδεύει τα καλοκαιρινά βράδια μας. Από την άλλη πλευρά, η Νατάσσα Μποφίλιου ακούραστη και γεμάτη όρεξη, η οποία είναι εμφανής σε όλους, μας κρατά συντροφιά για ακόμη ένα καλοκαίρι αλλά και stand by για νέες συνεργασίες και όχι μόνο!
Ζέτα Καρκαμπούνα

2. Blues Pills - High Class Woman [Blues Pills, 2014]



Ό,τι και να γράψουμε για τους Blues Pills θα είναι λίγο. Το εντυπωσιακό μπαμ του συγκροτήματος μας "αναγκάζει" να τους έχουμε στη 2η θέση του Top10, φουσκώνοντας από περηφάνια που μπορούμε να απολαμβάνουμε και να μοιραζόμαστε από αυτή τη θέση (τη ραδιοφωνική δηλαδής) τη μουσική τους. Όλα τα κομμάτια είναι ένα κι ένα, επιλέχθηκε όμως το High Class Woman ως το πρώτο βίντεο κλιπ του ομώνυμου άλμπουμ τους (λεπτομέρειες εδώ).
Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

1. Σωκράτης Μάλαμας - Ηλιόπετρα [ακυκλοφόρητο, 2014]


O Summer Rain βρέθηκε στο πρώτο Volvi Camp Festival στο Σταυρό Χαλκιδικής και είχε την τιμή και τύχη, παρέα με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, να ακούσει το νέο ακυκλοφόρητο κομμάτι του Θανάση Παπακωνσταντίνου σε συνεργασία με το Σωκράτη Μάλαμα, δις μάλιστα αφού συμμετείχαν και οι δυο. Ο Socrates έδωσε τη λύση σε όλα μας τα προβλήματα κι αυτή είναι η αγάπη. Αλλάζει ο κόσμος όταν φιλιούνται δυο.
Αναστασία Μανωλούδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.