Πιο πρόσφατα

23/12/14

Vodka Juniors & Despite Everything @ Gagarin 205, 21/12/2014

Ένα κύμα μουσικής, φουσκωτές μπάλες και φώτα να τρέχουν μαζί με το κοινό κάτω από τη σκήνη ενώ οι Vodka Juniors μας έδωσαν ότι τόσο καιρό περιμέναμε...

Μετά από δύο και πλέον χρόνια οι Vodka Juniors επέστρεψαν στην Αθήνα με δύο live εμφανίσεις στο Gagarin 205 στις 20 & 21 Δεκεμβρίου 2014 μαζί με τους Despite Everything. Με την πρώτη να είναι sold out πολύ νωρίς και την δεύτερη, παρότι Κυριακή, να γεμίζει εξίσου γρήγορα ήταν σίγουρο πριν περάσουμε ακόμα τις πόρτες ότι θα και οι δύο βραδιές του Σαββατοκύριακου απίστευτες.

We live through the day with the sun by our side
Together we go down tonight

(Heroes)

Το κυριότερο κομμάτι της βραδιάς σίγουρα ήταν η δύναμη της μουσικής πάνω στο κοινό. Οι στίχοι των Vodka Juniors πάντα μιλούσαν ειλικρινά και ευθέως σε όσους ήταν διατεθειμένοι να ακούσουν όμως το χτεσινό κλίμα μας έδειξε ότι όχι μόνο αυτά τα μηνύματα περνάνε με απίστευτη ροή αλλά επιπλέον δημιουργούν μια σχέση ανάμεσα σε αυτούς πάνω και κάτω από τη σκηνή που μόνο η μουσική μπορεί να εξηγήσει.


Οι Vodka Juniors μας απέδειξαν ότι όπως ο δίσκος Club Riot έτσι και το γενικότερο κλίμα του συγκροτήματος έχει ανέβει σε πιο έντονα ροκ επίπεδα ειδικά σε σχέση με το δημοφιλή δίσκο Dark Poetry. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι αυτή η νέα φρέσκια άποψη μας αρέσει, και μας αρέσει πολύ. Κυρίως εφόσον προέρχεται από καλλιτέχνες που έχουν δείξει ότι δεν τους αρέσει να μένουν στάσιμοι και συνεχίζουν έτσι.

Guest εμφάνιση στη σκηνή έκαναν και οι Βήτα Πεις γεγονός που θα μπορούσαμε να το δούμε και ως ένα ακόμα σημάδι επέκτασης και πειραματισμού των Vodka Juniors.


Ήταν μια βραδιά, που όπως απέδειξαν οι πολλοί εκείνοι που βρέθηκαν στο κοινό και το Σάββατο και τη Κυριακή, αν μπορούσαμε θα την παίζαμε στο repeat για καιρό.

Για την ώρα ας τρέξουμε στις περιοδείες τους όσοι μπορούμε και οι υπόλοιποι θα τους περιμένουμε στις άγριες θάλασσες.


Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες της βραδιάς εδώ.

Κείμενο - φωτογραφίες: Άγγελος Μπάκουλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.