Πιο πρόσφατα

17/1/15

Ποιος θα είναι ο ντράμμερ των AC/DC στα Grammy;

Με την απονομή των βραβείων Grammy να πλησιάζουν, και τους AC/DC να εμφανίζονται σε αυτά, ένα ερώτημα πλανιέται: Ποιος θα είναι πίσω από τα τύμπανα; Το site Ultimate Classic Rock επιχείρησε να δώσει την απάντηση, παρουσιάζοντας τους πιθανότερους ντράμμερ που θα ανεβούν στη σκηνή μαζί με το θρυλικό συγκρότημα στις 8 Φεβρουαρίου.

Φυσικά υπάρχει πάντοτε ο Phil Rudd, ο οποίος δηλώνει πως θέλει και είναι έτοιμος να επιστρέψει, άγνωστο όμως είναι εάν θα πει το "ναι" και το υπόλοιπο συγκρότημα (δείτε εδώ τους λόγους της... αθόρυβης απομάκρυνσης του).

Και οι υποψήφιοι αντικαταστάτες:

Simon Wright: Αντικατέστησε ήδη μια φορά τον Rudd, στα μέσα του '80, συμμετέχοντας σε τρεις δίσκους (Fly on the Wall, Who Made Who, Blow Up Your Video).


Chris Slade: Μπορεί να μην αποχώρησε με τον καλύτερο τρόπο (εδώ), αλλά 20 χρόνια μετά μάλλον μπορεί να παραβλεφθεί αυτό, εξάλλου παραμένει δυναμικός.

Tony Currenti: Ήταν εκεί στο ντεμπούτο High Voltage, αρνήθηκε όμως να γίνει μέλος του συγκροτήματος, καθώς δεν ήθελε να αφήσει την τότε μπάντα του και, επειδή είχε ιταλική καταγωγή και διαβατήριο, αν ταξίδευε στην Ευρώπη θα έπρεπε να πάει φαντάρος!


Bob Richards: Διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση, λόγω της συμμετοχής του στα δυο πρόσφατα video clip των Play Ball και Rock Or Bust.

Kenny Aronoff: Από τους καλύτερους και πλέον περιζήτητους ντράμμερ. Εκεί έγκειται και μια δυσκολία, για τον αν θα προλάβει να εμφανιστεί και στα Grammy.

Jason Bonham: Μετά τη... δοκιμασία των Led Zeppelin, είναι μάλλον έτοιμος για ένα ακόμη θρυλικό συγκρότημα.


Στη συνέχεια το site "εμβαθύνει" ακόμα περισσότερο, αναφέροντας τον Tommy Lee των Motley Crue, ο οποίος συμμετείχε στο τελευταίο άλμπουμ των Smashing Pumpkins, τη Meg White των πρώην White Stripes και τον Will Calhoun των Living Colour.

Η 8η Φεβρουαρίου πλησιάζει, και τότε η απορία μας θα λυθεί.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.