Πιο πρόσφατα

5/1/15

Ακούστε δείγμα από τη νέα δουλειά των Clutch!

Μετά από τρεις μήνες αποχής, οι Clutch επέστρεψαν σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα: Να παίζουν live, συστήνοντας μάλιστα στο κοινό τους κάποια από τα νέα τους κομμάτια.

Την περίοδο που έμειναν μακριά από εμφανίσεις ολοκλήρωσαν το γράψιμο και την προπαραγωγή του νέου τους άλμπουμ. Στις 12 Ιανουαρίου θα ολοκληρώσουν τη μίνι περιοδεία τους στο Τέξας, όπου και θα παραμείνουν για τις ηχογραφήσεις του δίσκου, ο οποίος θα κυκλοφορήσει λογικά προς τα τέλη της χρονιάς. Σύμφωνα με τον Neil Fallon, frontman του συγκροτήματος, η νέα δουλειά θα έχει αρκετές ομοιότητες με το τελευταίο άλμπουμ τους, Earth Rocker, καθώς ξεκίνησε να ετοιμάζεται αμέσως μετά το τέλος των ηχογραφήσεων του.

"Παίζοντας στο στούντιο, όταν ακούμε ένα riff και όλοι λέμε, άστο στην άκρη, το 'χουμε ξανακούσει. Αυτό είναι κάτι καλό, ωθούμε τους εαυτούς μας να κάνουμε κάτι νέο. Αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να εμπιστεύεσαι τις δυνάμεις σου και τα όριά σου. Για παράδειγμα, όταν παίζαμε το D.C. Sound Attack!, είπαμε, είναι τόσο Clutch! Και ο παραγωγός γυρίζει και μας λέει, αφού είστε οι Clutch, ποιο είναι το πρόβλημα;"

Ακούστε παρακάτω το πρώτο δείγμα αυτής της νέας δουλειάς, με τρία τραγούδια τα οποία το συγκρότημα έπαιξε live στη διάρκεια της περιοδείας του: Τα ZZ (μάλλον προσωρινός τίτλος!), Indestructible και Energy Weapons.





Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.