Πιο πρόσφατα

29/1/15

Στάθης Δρογώσης - Ηλίας Βαμβακούσης live στο ΣτΝ

ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ

Στο Σταυρό του Nότου Club
Πέμπτη 12 & 19 Ιανουαρίου

Ο Στάθης Δρογώσης και ο Ηλίας Βαμβακούσης, ενώνουν τους μουσικούς τους κόσμους και... "βγαίνουν μπροστά", 12 & 19 Φεβρουαρίου στο Σταυρό του Νότου Club!

Ο Στάθης Δρογώσης ανδρώθηκε μουσικά τη δεκαετία του 2000, στο club του Σταυρού του Νότου, είτε μόνος είτε σε σχήματα με άλλους σπουδαίους τραγουδοποιούς που ζήλευε παθολογικά. Μετά από 4 χρόνια απουσίας κι ενώ κατάφερε: να σπουδάσει φυσικός, να κάνει επιτέλους οικογένεια, να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, να μάθει να μαγειρεύει, να δοκιμάσει τη ψυχανάλυση - με τραγικά αποτελέσματα για τον ψυχίατρο - τελικά επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου - μετά τη συμβουλή του τελευταίου - για να παίξει μουσική και να τραγουδήσει. Το έχει πια πλήρως αποδεχτεί. Είναι και θα είναι ένας μουσικάντης για πάντα.

Ο Ηλίας Βαμβακούσης, - όσο ο Δρογώσης - ήταν μπλεγμένος με τον ψυχίατρο, την πολιτική, τη φυσική, την οικογένεια & τη μαγειρική - ψυχαναλύθηκε, τελείωσε έναν δίσκο, ετοιμάζει καινούργιο και είπε να κάνει παραγωγή και στο δίσκο του Στάθη... έτσι, για να τον υπονομεύσει πλήρως! Ο Ηλίας παρερμήνευσε το τραγούδι του Στάθη, "Έλα να βγούμε μπροστά" και όντας ρομαντικός και παρορμητικός, δέχθηκε να συνοδέψει τον Στάθη - και μια μπάντα από φοβερούς, μη ψυχαναλυμένους, αλλά εκπληκτικούς μουσικούς - σε δύο group therapy συνεδρίες στο Σταυρό του Νότου, 12 & 19 Φεβρουαρίου. Φυσικά, το έχει μετανιώσει ήδη και ας ελπίζει πάντα σε ένα καλύτερο αύριο!

Μαζί τους οι μουσικοί:
Νίκος Παπαβρανούσης: τύμπανα
Κώστας Γιαννίρης: Μπάσο
Άρης Ζέρβας: τσέλο

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
τηλ: 2109226975
Ώρα 21.30 
Είσοδος: 10€ με μπύρα ή κρασί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.