Πιο πρόσφατα

19/1/15

Selfie sticks τέλος!

Οι τελευταίοι μήνες του 2014 βρήκαν μια νέα μόδα να αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς. Τα λεγόμενα selfie sticks, τα οποία είναι επί της ουσίας... κοντάρια, στα οποία στερεώνεται το smartphone και μπορείς ανενόχλητος να βγάλεις selfie από διάφορες αποστάσεις.

Ανενόχλητος εσύ. Τι γίνεται όμως με τους γύρω σου; Αυτό ακριβώς σκεπτόμενοι, μεγάλοι συναυλιακοί χώροι του Ην. Βασιλείου απαγόρευσαν τα selfie sticks. Μεταξύ άλλων, τα selfie sticks έχουν αποκλείσει οι O2 Academy Brixton, O2 Arena και SSE Wembley Arena.

Εκπρόσωπος της SSE Wembley Arena δήλωσε σχετικά: "Οι selfies είναι μεγάλο μέρος της εμπειρίας μια συναυλίας. Αν έχεις μαζί σου ένα τέτοιο stick θα σου απαγορευτεί η είσοδος στο χώρο, οπότε η συμβουλή μας είναι να μην τα φέρνετε μαζί σας και να παραμείνετε στην πατροπαράδοτη τεχνική του selfie με το χέρι".

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Academy Music Group, στο οποίο ανήκει και η O2 Academy, σημείωσαν πως "Τα selfie sticks δεν επιτρέπονται στους χώρους του Academy Music Group. Αυτό συνάδει με την πολιτική μας που απαγορεύει την βιντεοσκόπηση και τη φωτογράφιση, είτε με iPad είτε με άλλες συσκευές tablet. Αυτό συμπεριλαμβάνει, επίσης, οτιδήποτε άλλο εμποδίζει την ικανοποίηση των υπόλοιπων πελατών".

Από την άλλη πλευρά, άνθρωποι της O2 Arena έκαναν σχετικές δηλώσεις στο NME, παίζοντας και με τις λέξεις: "Το O2 δεν επιτρέπει τα selfie sticks στο χώρο για λόγους ασφαλείας. Επιτρέπουμε τις selfies, αλλά σας παρακαλούμε να αφήσετε το stick σπίτια σας".

Στη χώρα μας βέβαια ακόμη δεν έχουμε δει όμοια κρούσματα, ευελπιστούμε όμως πως... των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!

υ.γ. Άραγε ο Τζαβέλλας θα συνεχίσει να επιθυμεί μεταγραφή στην Αγγλία;

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.