Πιο πρόσφατα

27/2/15

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Φίλιππος Πλιάτσικας & B.B. Band live στο Μύλο!

"Μετά από τις sold out παραστάσεις σε Λονδίνο , Παρίσι, Άμστερνταμ Βερολίνο, Βρυξέλλες και Ντίσελντορφ έκλεισε αυτό το υπέροχο και ιδιαίτερο ταξίδι με την εξαιρετική Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού (θα κυκλοφορήσει η ζωντανή ηχογράφηση μέσα στον Δεκέμβρη του 2014) και στο Hybernia Theatre στην  Πράγα."

Διαβάστε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου εδώ.

Ο Summer Rain, σε συνεργασία με την KazanDB, δίνει την ευκαιρία σε δυο ακροατές του να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την αυριανή (28/2) εμφάνιση του Φίλιππου Πλιάτσικα στο Club του Μύλου.

28 Φεβρουαρίου 2015 ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα είναι στο Club του Μύλου μαζί με την Border Breakers Band και τις αποσκευές τους γεμάτες από αγαπημένα τραγούδια αλλά και αυτά που σπάνια ακούγονται στις συναυλίες.

Δυο διπλές προσκλήσεις περιμένουν τους ακροατές του Summer Rain, ακολουθώντας την εξής απλή διαδικασία: Κάνετε like, share (κοινοποίηση) και/ή comment (σχόλιο) στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν αύριο (28/2), ημέρα της συναυλίας, το μεσημέρι μέσω του blog μας και της σελίδας μας στο Facebook.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.