Πιο πρόσφατα

2/2/15

Beatlemania Saturdays vol.3 στο Architecture Rock Cafe!

Beatlemania Saturdays Vol. 3

Sgt. Pepper's Beatles Tribute Band

Architecture Rock Cafe
Σάββατο 07/2

Οι Sgt. Pepper's Beatles Tribute Band συνεχίζουν με το τρίτο Beatlemania Saturday στο Architecture Rock Cafe στο Ζωγράφου.

Σε όλη τη διάρκεια του 2014, το συγκρότημα που αναβιώνει τη μαγεία των Beatles ανέβηκε σε πολλές σκηνές της Αθήνας και όχι μόνο. Η πενταμελής παρέα των Sgt. Pepper's Beatles Tribute Band συσπείρωσε εκατοντάδες παλιούς Beatlemaniacs- και δημιούργησε νέους.

Από τον Δεκέμβριο, το κίτρινο υποβρύχιο του Sgt. Pepper βρήκε ένα μόνιμο αγκυροβόλιο στο Architecture Rock Cafe. Ένα Σάββατο στις αρχές κάθε μήνα αφιερώνεται στα "Σκαθάρια" με τα Beatlemania Saturdays που συνεχίζονται και το 2015.

Κάθε live είναι και ένα ξεχωριστό, απρόβλεπτο ταξίδι στην πορεία των Beatles, καθώς το πολύπλευρο έργο του κορυφαίου συγκροτήματος είναι αδύνατο να καλυφθεί σε ένα μόνο βράδυ. Το πρόγραμμα ισορροπεί πάντα ανάμεσα στα πασίγνωστα hits -από το "Love Me Do" και το "From Me To You" μέχρι το "Hey Jude" και το "Let It Be"- και τα λιγότερο γνωστά "διαμάντια" των Fab Four. Αλλά οι Sgt. Pepper's Beatles Tribute Band υπόσχονται διαφορετικές εκπλήξεις σε κάθε ένα από τα ζωντανά Beatles parties που ετοιμάζουν.

H Beatlemania συνεχίζεται στο Architecture Rock Cafe το Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου.

Beatlemania Saturdays Vol. 3
Sgt. Pepper's Beatles Tribute Band στο Architecture Rock Cafe
Ούλωφ Πάλμε 23, Ζωγράφου
Τηλ. 210 7472472

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.