Πιο πρόσφατα

11/2/15

Ο αέρας μας φυσάει τα μαλλιά... με υπογραφή Μιχάλη Κεχαγιά!

Τον γνωρίσαμε μέσα από τις δυο ιδιαίτερα αξιόλογες δουλειές των Lexicon Project. Ο λόγος για τον frontman του συγκροτήματος, Μιχάλη Κεχαγιά, ο οποίος, παράλληλα με τις παραστάσεις του με την Ευρυδίκη, κυκλοφόρησε και το πρώτο του σόλο κομμάτι.

Τίτλος του Ο Αέρας μας Φυσάει τα Μαλλιά με τον καλλιτέχνη να υπογράφει στίχους και μουσική. Το συγκεκριμένο digital single αποτελεί και την αρχή της συνεργασίας του με την Polymusic, από τις αρχές του μήνα, με την οποία ο Μιχάλης Κεχαγιάς θα κυκλοφορήσει και την πρώτη του σόλο δισκογραφική απόπειρα.

Τα κομμάτια που θα περιλαμβάνονται στο άλμπουμ γράφτηκαν κατά τη 18μηνη παραμονή του στο Liverpool, με τον ίδιο να σημειώνει για το όλο project: "Το να υπάρχω και σαν μονάδα ήταν κάτι που σε γενικότερες γραμμές το απέφευγα, αλλά είναι αυτό που πιστεύω ότι θα με ταρακουνήσει περισσότερο και θα με βγάλει από την ζώνη ασφαλείας μου, άρα ήταν ατομική μου ανάγκη να γίνει".

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που είχαν δώσει οι Lexicon Project στον Summer Rain λίγο μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ Lexicon Project II (το ακούτε ολόκληρο εδώ).

Ακούστε το κομμάτι και βρείτε το στα iTunes.



Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.