Πιο πρόσφατα

25/2/15

Το Hard Rock Cafe επιστρέφει στην Αθήνα

Μετά από μια μικρή "παύση" το Hard Rock Cafe επιστρέφει στη χώρα μας και στην Αθήνα, ακριβώς στο σημείο όπου ήταν και παλαιότερα, στην οδό Αδριανού 52, στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης.

Το πασίγνωστο καφέ θα λειτουργεί πλέον υπό τη διοίκηση της μητρικής εταιρείας, Hard Rock International, με κύριο στόχο των πληθυσμό της πρωτεύουσας, αλλά και προοπτικής ανάπτυξης λόγω του τουρισμού.

Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν τον Νοέμβριο του 2015, ενώ ήδη από την 1η Απριλίου θα λειτουργεί το κατάστημα πώλησης αξεσουάρ και από το καλοκαίρι το bar. Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει: "Το 900 τετραγωνικών μέτρων - διώροφο καφέ, με την εμβληματική διακόσμηση προσαρμόζει το ύφος του στην τοπική κληρονομιά και κουλτούρα. Το νέο Hard Rock Cafe μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του χώρο περισσότερα από 200 άτομα, ενώ ακόμη διαθέτει ένα ξεχωριστό μπαρ γεμάτο ζωή, μια μοναδική εσωτερική αυλή και ταράτσα, καθώς και το κατάστημα λιανικής πώλησης αξεσουάρ Rock shop - που είναι προγραμματισμένο να λειτουργήσει τον Απρίλιο".

Ο αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής περιφέρειας, David Pellow, παρουσίασε και τα δυο πρώτα "εκθέματα" του νέου Hard Rock Cafe, μια κιθάρα του Paul Stanley των KISS και ένα καπέλο της Rihanna(;). Όπως τονίστηκε, ο στόχος είναι να συγκεντρωθεί όσο γίνεται περισσότερο υλικό που να έχει σχέση με την ελληνική σκηνή.

Παράλληλα, όπως όλα δείχνουν η Αθήνα θα μετέχει στον παγκόσμιο διαγωνισμό Battle of the Bands, ενώ θα δοθεί έμφαση και σε live συγκροτημάτων της εγχώριας σκηνής.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.