Πιο πρόσφατα

25/2/15

Ο Noel Gallagher, τα... οπίσθια της Beyonce και το μπάντζο

Με τον δεύτερο σόλο δίσκο του, Chasing Yesterday, να έχει μόλις κυκλοφορήσει, ο Noel Gallagher βρίσκεται συνεχώς "on the road" δίνοντας συνεντεύξεις και σχολιάζοντας με το δικό του τρόπο τα τεκταινόμενα.

Σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, στο StereoGum, ο μεγαλύτερος Gallagher σχολίασε και τα γεγονότα των πρόσφατων βραβείων Grammy με τον Kanye West να "ορμάει" στη σκηνή τη στιγμή που ο Beck δεχόταν το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς (δείτε εδώ περί τίνος πρόκειται):

"Kαταρχήν, κάποιος πρέπει να αγοράσει ένα λεξικό σε αυτό το αγόρι. Kαι να κοιτάξει τη σημασία της λέξης καλλιτεχνία και να σκεφτεί, αν του θυμίζει με οποιονδήποτε τρόπο, την Beyonce. Αν το να κουνάς τον πισινό σου για λεφτά θεωρείται τέχνη, τότε η Beyonce είναι κορυφαία. Μπορώ επίσης να τονίσω πως ο Beck παίζει μπάντζο. Το μπάντζο! Αυτό και μόνο τον κάνει ιδιοφυΐα".

Η επόμενη, εύλογη, ερώτηση ήταν τι είναι αυτό που κάνει ιδιοφυΐα όποιον παίζει μπάντζο, με την απάντηση να είναι αρκετά αποστομωτική: "Καμιά φορά παίζω και εγώ. Και είμαι ιδιοφυϊα. Άρα είναι και αυτός. Τόσο απλό", ενώ σε πιο σοβαρό ύφος ο 48χρονος μουσικός είπε: Beck γράφει όλα τα τραγούδια του. Τέλος! Η άλλη πληρώνει μια γαμημένη ομάδα συνθετών, 8 παραγωγούς και 9 μηχανικούς ήχου..."

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.