Πιο πρόσφατα

19/2/15

"Οι Mastodon δεν θα γίνουν σαν τους Metallica"

Ο κιθαρίστας των Mastodon, Bill Kelliher, πρόσφατα παραβρέθηκε σε μια συνάντηση με οπαδούς του συγκροτήματος και νέους κιθαρίστες, όπου μίλησε για πολλά πράγματα.

Ένα από αυτά, και το πιο... αξιοσημείωτο μέρος της συζήτησης ήταν η απάντηση του σε έναν φαν που είπε πως εκτιμά την εξέλιξη του συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια: "Χαίρομαι που το εκτιμάς, γιατί πολλοί δεν το κάνουν. Θέλουν να ακούνε την αγαπημένη τους μπάντα ακριβώς ίδια μέχρι να γεράσουν και να πεθάνουν. Αυτό δεν είναι ακριβώς φυσιολογική συμπεριφορά, για μένα.

Δεν μπορώ να γυρίσω πίσω το χρόνο. Για μένα, είναι μια χρονική περίοδος που δεν μπορούμε να ακουμπήσουμε ξανά. Αυτοί είμασταν τότε. Δεν θέλω να γίνω σαν τους Μetallica, κάτι σαν πάμε να προσπαθήσουμε να βρούμε τις ρίζες μας ως νέοι, και να το ξανακάνουμε. Όχι εμείς. Πρέπει να ωριμάζεις, πρέπει να γερνάς".

Ο κιθαρίστας δεν έμεινε εκεί, συμπληρώνοντας πως όταν ήταν νέοι έζησαν φοβερές εμπειρίες και κακουχίες. Όταν πλέον έχεις οικογένεια, παιδιά, σπίτι, ενώ έχεις χάσει και πολλούς φίλους, είναι φυσιολογικό να γράφεις διαφορετική μουσική: "Τα πράγματα έγιναν πιο άνετα. Είναι καλό να αλλάζεις".

Δείτε το βίντεο της εν λόγω συνάντησης με τον Bill Kelliher να λέει τα παραπάνω, ενώ στο 4:15 παίζει και ένα ολοκαινούριο riff.


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.