Πιο πρόσφατα

5/2/15

Ρώτησε κι εσύ τους Monophonics!

Τους γνωρίσαμε ως μια καλή instrumental psychedelic soul μπάντα από το Σαν Φρανσίσκο. Στη συνέχεια ήρθε το 2012 και το άλμπουμ In Your Brain, που τους απογείωσε και... τους έβαλε για τα καλά στα μυαλά μας.

Οι Monophonics θα κυκλοφορήσουν σε περίπου δυο μήνες από τώρα το νέο τους άλμπουμ, Sound of Sinning, σχεδόν τρία χρόνια μετά τον προκάτοχο του. Μια γεύση έχουμε ήδη πάρει, από τα Promises και Strange Love (το πρώτο είναι και στο Top10 μας για τον Ιανουάριο).

Με αφορμή όλα αυτά, αλλά κυρίως την αγάπη τους για την Ελλάδα και του ελληνικού κοινού γι αυτούς, οι Monophonics θα δώσουν μια μοναδική συνέντευξη στον Summer Rain. Επειδή όμως μονοφαγάδες δεν είμαστε, δίνουμε την ευκαιρία και σε δυο φανς των Monophonics να τους στείλουν από μια ερώτηση.

Γράψτε μας στο χρονολόγιο μας στο Facebook την ερώτηση σας για το συγκρότημα, και οι δυο πιο... δημοφιλείς (βάσει likes πάντα) θα μεταβιβαστούν στους Monophonics, με το όνομα σας φυσικά. Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου και οι "νικητές" θα ανακοινωθούν ταυτόχρονα, μέσω της εκπομπής Τρένο Φάντασμα, ενώ θα υπάρχει ενημέρωση και από τις εκπομπές της Δευτέρας.

Troll ερωτήσεις επιτρέπονται, σε λογικά πάντα πλαίσια.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.