Πιο πρόσφατα

10/2/15

ProleteR live στο Cocktail Bar!

The First self service cocktail bar in town 
presents

ProleteR Live feat. Max Roca (MC)

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, 9μ.μ.
Cocktail Bar

Είναι Γάλλος, είναι Dj-παραγωγός, μιξάρει, ενορχηστρώνει  και στο παρελθόν υπήρξε κιθαρίστας σε ροκ συγκροτήματα. Το όνομα του είναι ProleteR. Το τρίτο του EP "Rookie" κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2014, με εξαιρετικές κριτικές. Αυτή είναι η βασική τυπική σύσταση.

Ας πάμε τώρα στο δια ταύτα. O ProleteR είναι αυτό που λένε beatmaking παραγωγός. Πιάνει την Charleston και Jazz του '20 και του '30, "πειράζοντας" τα φωνητικά, προσθέτει λίγο Swing, πολύ Hip hop και δημιουργεί τη δική του Swing-Hop, συμπληρώνει με λίγη Funk και οπωσδήποτε Beat!

Ενίοτε συμμετέχει και η ηλεκτρική κιθάρα. Το αποτέλεσμα είναι ακαταμάχητο χορευτικό, γλυκά νοσταλγικό και σίγουρα vintage στην πιο σύγχρονη εκδοχή του.

Εξάλλου δεν είναι καθόλου τυχαία η συνεργασία του με τον Parov Stelar (ακόμα θυμόμαστε το άψογο show του στο live του Parov) και Chinese Man.

Ακόμα:
O ProleteR έγινε ευρύτερα γνωστός με το "Τhe Misfit Song"


Όλα τα κομμάτια του είναι FREE DOWNLOAD από εδώ.

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου o ProleteR μαζί με τον MC Max Roca θα είναι στο Cocktail Bar, για να παρουσιάσουν -πλήρους εξοπλισμού- ένα Live set, με την υπόσχεση ότι θα απολαύσουμε καλογυαλισμένες μουσικές και εξαιρετικά cocktails.

Info
ProleteR Live feat. Max Roca (MC )

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, 9μ.μ.
Free Entrance

Cocktail Bar
Πολυτεχνείου 17
Τ.2310524242

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.