Πιο πρόσφατα

16/3/15

Τίτλοι τέλους για τους Active Member

Με μια ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook χθες το βράδυ ανακοίνωσαν οι Active Member κάτι που, τουλάχιστον αυτήν την περίοδο, δεν φαινόταν και πολύ πιθανό. Παρ' όλα αυτά, το συγκρότημα έκανε γνωστό πως οι συναυλίες που ακολουθούν θα είναι οι τελευταίες του.

Συγκεκριμένα, οι Active Member αυτόν τον καιρό βρίσκονται "στο δρόμο", με μια σειρά συναυλιών που ξεκινά και ολοκληρώνεται στην Αθήνα, από τις 4 Απριλίου έως τις 7 Νοεμβρίου. Η τελευταία θα είναι και η αποχαιρετιστήρια ενός εκ των ιστορικότερων hip hop συγκροτημάτων της χώρας.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, θα κυκλοφορήσει και ένα τελευταίο άλμπουμ, σε "μια έκδοση ανάλογη της περίστασης", με περισσότερες λεπτομέρειες να ανακοινώνονται μετά την πρώτη συναυλία του συγκροτήματος.

Τονίζεται παρ' όλα αυτά πως ούτε ο B.D. Foxmoor, ούτε η Sadahzinia θα "κρεμάσουν τα μικρόφωνα" τους, στρέφοντας όμως την προσοχή τους στα προσωπικά τους project. Με την τελευταία τους συναυλία οι Active Member θα έχουν κλείσει 23 συναπτά χρόνια στο χώρο της low bap, όντας το αρχαιότερο συγκρότημα της σκηνής, σε μια πορεία γεμάτη δίσκους και αξιομνημόνευτες συναυλίες.

Η ανακοίνωση αυτούσια:



Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.