Πιο πρόσφατα

23/3/15

Ακυρώνουν συναυλίες οι Black Keys

Τον περασμένο Ιανουάριο ο ντράμμερ των Black Keys, Patrick Carney, είχε ένα ατύχημα ενώ έκανε μπάνιο. Το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση των περισσότερων ευρωπαϊκών συναυλιών του συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, οι ακυρωθείσες συναυλίες έφταναν έως τις 9 Μαρτίου, με την επάνοδο της μπάντας να αναμένεται τον Απρίλιο. Ήρθε όμως μια νέα ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιείται στο κοινό πως η περίοδος ανάρρωσης του ντράμμερ θα συνεχιστεί και τον Απρίλιο, με τις συναυλίες που ακυρώνονται να είναι στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ιαπωνία.

Όπως αναφέρεται, η φυσιοθεραπεία του Carney θα συνεχιστεί για κάποιο διάστημα ακόμη, ούτως ώστε να επανέλθει πλήρως στα καθήκοντα του. Με μια ματιά στο "καινούριο" πρόγραμμα λοιπόν, βλέπουμε πως η επόμενη προγραμματισμένη συναυλία τους είναι στο Primavera Sound της Βαρκελώνης, στις 28 Μαΐου, και δυο ημέρες αργότερα στη Μαλακάσα και το Rockwave.

Προς το παρόν απ' ότι φαίνεται το ατύχημα δεν επηρεάζει την πρώτη εμφάνιση του συγκροτήματος στη χώρα μας, για οτιδήποτε νεότερο προκύψει ο Summer Rain θα είναι εδώ να σας ενημερώσει.


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.