Πιο πρόσφατα

27/3/15

Αποχαιρετιστήριες συναυλίες για τους Black Sabbath

Μια είδηση που περιμέναμε από μέρα σε μέρα ήρθε από πλευράς Sharon Osbourne. Η σύζυγος του Ozzy και υπεύθυνη του Ozzfest αποκάλυψε μέσω βίντεο πως σύντομα θα γίνουν οι δυο τελευταίες συναυλίες των Black Sabbath, για τις οποίες είχε προϊδεάσει ο ίδιος ο Ozzy μερικούς μήνες πριν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, οι αποχαιρετιστήριες συναυλίες της μπάντας θα γίνουν στις 21 και 22 Νοεμβρίου στην αρένα Makuhari Messe του Τόκιο, ενώ μαζί τους θα είναι οι Korn. Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:


Σε ό,τι αφορά τον επικείμενο τελευταίο δίσκο του ιστορικού συγκροτήματος δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Σύμφωνα με τον Ozzy ο προγραμματισμός θα κρινόταν από την πορεία της υγείας του Tony Iommi, για τον οποίο, όπως δήλωσε, θα έφτανε μέχρι το φεγγάρι για να τον βοηθήσει.

Πλέον, μετά τα νεότερα θέματα υγείας αυτή τη φορά του ίδιου του εμβληματικού frontman, παραμένει άγνωστο πότε και εάν θα ξεκινήσουν οι ηχογραφήσεις, παρόλο που πριν κάποιο καιρό ο Geezer Butler είχε δηλώσει πως υπάρχουν ήδη κάποια έτοιμα κομμάτια που μπορούν να αποτελέσουν την αρχή.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.