Πιο πρόσφατα

27/3/15

Μπαίνει χειρουργείο ο Ozzy

Σε χειρουργική επέμβαση πρόκειται να υποβληθεί το Μάιο όπως ανακοινώθηκε ο Ozzy Osbourne, χωρίς να έχει όμως γίνει ακόμα γνωστή η αιτία για την κίνηση αυτή. Αντιθέτως, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως για την ανάρρωση του θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας μήνας.

Η είδηση ήρθε από τη διοργάνωση του Ozzfiesta, το οποίο επρόκειτο να λάβει χώρα στη Riviera Maya του Μεξικό τέλη Μαΐου, αλλά προφανώς λόγω της δυσάρεστης εξέλιξης ακυρώθηκε.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: Cool Breeze Concerts σας ενημερώνει ότι το Ozzfiesta δυστυχώς ακυρώνεται. Όπως κι εσείς, ήμασταν ενθουσιασμένοι με την διοργάνωση. Εντούτοις ο Ozzy θα υποβληθεί σε επέμβαση τον Μάιο, μετά από την περιοδεία του στην Νότια Αμερική. Για την ανάρρωσή του θα χρειαστούν τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε σε ακύρωση."

Το σίγουρο είναι πως ο Ozzy θα έχει αναρρώσει, τουλάχιστον σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό και όλα θα κυλήσουν ομαλά σε ό,τι αφορά τις δυο αποχαιρετιστήριες συναυλίες των Black Sabbath (περισσότερα εδώ).

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.