Πιο πρόσφατα

5/3/15

Ανακοίνωση για την υγεία του Bruce Dickinson

Όπως είχε αποκαλυφθεί πριν από μερικές ημέρες, ο Bruce Dickinson ταλαιπωρείται από καρκίνο στη γλώσσα (λεπτομέρειες εδώ). Πριν λίγη ώρα ήρθε μια νέα ανακοίνωση, αυτή τη φορά από τον μάνατζερ των Iron Maiden, Rod Smallwood, εκ μέρους του θρυλικού frontman.

Η ανακοίνωση μεταφέρει τις ευχαριστίες του Dickinson στο κοινό για την υποστήριξη του, ενώ στέλνει και ένα αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία της θεραπείας του, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα, γίνεται εκτενής αναφορά στον τρόπο θεραπείας, που παρόλο που είναι επιτυχημένος δεν παύει να προκαλεί πόνο στον τραγουδιστή, ο οποίος θα χρειαστεί αρκετό χρόνο ωσότου να αναρρώσει πλήρως.

Υπάρχει αισιοδοξία πως αυτό θα γίνει και ο καρκίνος θα καταστραφεί τελείως, με το υπόλοιπα συγκρότημα να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον Dickinson και τα μελλοντικά σχέδια τους να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, ανάλογα με το χρόνο που θα χρειαστεί για την ανάρρωση του.

Διαβάστε την πλήρη ανακοίνωση:



Ο Summer Rain θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις, ευχόμενοι πως όλα θα τελειώσουν γρήγορα και αίσια. Μείνετε συντονισμένοι.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.