Πιο πρόσφατα

10/3/15

Και οι Prodigy στο Rockwave;

Και το μυστήριο συνεχίζεται από πλευράς Rockwave... Το... μισό εξώφυλλο του νέου άλμπουμ των Judas Priest βρίσκεται αναρτημένο με τη φράση "Stay Tuned" εδώ και δέκα ημέρες στη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook, χωρίς ακόμα να υπάρχει κάποια ανακοίνωση. Πλέον έδωσε μάλιστα τη θέση του σε ένα άλλο!

Πρόκειται για το μισό εξώφυλλο αυτή τη φορά του επερχόμενου άλμπουμ των Prodigy, ενώ και η γραμματοσειρά που έχει επιλεχθεί για το "Stay Tuned" είναι αυτή του λογότυπου του συγκροτήματος (κεντρική φώτο). Φυσικά αν όντως ανακοινωθεί το συγκρότημα αυτή θα είναι η 7η(!) φορά που επισκέπτονται τη χώρα μας, με τελευταία το Σεπτέμβριο του 2012 όπου έπαιξαν σε Terravibe και Nick Galis Hall (πρώην Αλεξάνδρειο Μέλαθρο).

Δείτε τη φωτογραφία που ουσιαστικά "ανακοινώνει" τη συμμετοχή των Judas Priest στο φετινό Rockwave παρακάτω:


Όπως όλα δείχνουν η διοργάνωση φέτος δεν... τσιγκουνεύεται, θέλοντας να γιορτάσει τα 20 χρόνια του φεστιβάλ όπως του αρμόζει. Ελπίζουμε να δικαιωθούμε.

Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστή η συμμετοχή των Black Keys και Black Angels στις 30 Μαΐου και των Robbie Williams και Kovacs στις 20 Ιουνίου.

Μείνετε συντονισμένοι στον Summer Rain για περισσότερα, καθώς θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Ας μην ξεχνάμε πως ήδη έχουν ανακοινωθεί δυο συναυλίες των Black Label Society, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν θα συμμετέχουν στη διοργάνωση ή όχι.

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα του Rockwave και εδώ των υπόλοιπων φεστιβάλ του καλοκαιριού.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.