Πιο πρόσφατα

18/4/15

3 χρόνια 3pointmagazine.gr!

Μεγάλο πάρτι για τα 3 χρόνια 3pointmagazine

Το ανεξάρτητο και αυτοδιαχειριζόμενο περιοδικό 3pointmagazine.gr κλείνει 3 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι στις 25 Απριλίου, στα Εξάρχεια (Τσαμαδού 15, δίπλα από το Στέκι Μεταναστών) από τις 19.00.

Τον Μάρτιο του 2012, το blog μίας παρέας νέων δημοσιογράφων "μετακόμισε" στα .gr και μεταμορφώθηκε σε ένα ανεξάρτητο περιοδικό ποικίλης ύλης. Τρία χρόνια μετά, εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες έχουν "ξεφυλλίσει" το περιοδικό, ενώ δεκάδες φίλοι έχουν θελήσει να μοιραστούν κι αυτοί τις απόψεις τους - πολλοί να ενταχθούν στο δυναμικό του.

Στις 25 Απριλίου, ημέρα Σάββατο, θα θυμηθούμε όλα αυτά τα τρία χρόνια, θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με άλλα συνεργατικά και αυτοδιαχειριζόμενα εγχειρήματα μα πάνω απ’ όλα θα ξεδώσουμε!

Στο χώρο θα βρίσκεται έκθεση βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέρφων ενώ θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ "Sacred Stones" από την κινηματογραφική λέσχη "το Καρπούζι". To ντοκιμαντέρ αφορά την εκμετάλλευση της παλαιστινιακής γης από το Ισραήλ και είναι ανεξάρτητης παραγωγής.

Θα ακολουθήσει πάρτι!

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας, με πολύ χορό και γέλιο!

Σάββατο, 25 Απρίλη από τις 19.00 
Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.