Πιο πρόσφατα

21/4/15

Δείτε τους νικητές της Battle of the Bands!

BATTLE OF THE BANDS 2014-15 / Thessaloniki Edition

Οι AIMA KAI ANASA και οι ASTRAL CROSSING νικητές
του φετινού Διαγωνισμού Συγκροτημάτων στο Eightball Live Stage

Η αυλαία του BATTLE OF THE BANDS 2014-15 στη Θεσσαλονίκη έπεσε την Πέμπτη 16 Απριλίου στο Eightball Live Stage.

Το ταξίδι που ξεκίνησε στις 26 Οκτωβρίου 2014, τερματίστηκε μέσα σε μια φανταστική ατμόσφαιρα από τους φίλους, γονείς και συγγενείς των μελών των συγκροτημάτων, αλλά και απλούς θαμώνες.
Νικήτριες δύο μπάντες από τη Θεσσαλονίκη, μια με τις ψήφους του κοινού και η άλλη με την ετυμηγορία της κριτικής επιτροπής.

Το κοινό ανέδειξε νικητές τους AIMA KAI ANASA και η κριτική επιτροπή έδωσε την ψήφο της στους ASTRAL CROSSING.

Και οι δύο νικήτριες μπάντες κέρδισαν από ένα ετήσιο συμβόλαιο για την παραγωγή ενός digital single, που είναι χορηγία της G.O.D. RECORDS. Πρόκειται για ένα νέο, αθηναϊκό ανεξάρτητο δισκογραφικό label με "κόλλημα" στις progressive, psychedelic, space rock και garage μουσικές. Ως σήμερα, το βιογραφικό της εταιρείας στολίζουν 31 κυκλοφορίες. Το "ρεπερτόριό" της περιλαμβάνει νέες μπάντες με καινούριες δουλειές αλλά και δυνατές συλλογές με ξεχασμένα μουσικά "διαμάντια".

Οι AIMA KAI ANASA κέρδισαν επίσης δύο πρωινά sessions, προσφορά των RED HOUSE STUDIOS, ενώ οι ASTRAL CROSSING ένα demo 4 τραγουδιών, προσφορά του REVOLVER STUDIO.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν, ως πρόεδρος ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ, μουσικός και μέλος των Gemini Act, και οι ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΜΠΑΝΑΝΗΣ, μουσικός, συνιδρυτής του #IF (Indie Fest) και μέλος των BrightSide, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ, μουσικός και μέλος των Κύμα και Wild Rose, και ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ, μουσικός και μέλος των Gang.

Οι AIMA KAI ANASA σχηματίστηκαν το 2012 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησαν σαν ελληνόφωνη μπάντα και κινούνται σε rock/metal μουσικά μονοπάτια. Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο διπλό CD της μπάντας με 14 κομμάτια. Ήδη έχουν ξεκινήσει μια αγγλόφωνη προσπάθεια και σύντομα θα παρουσιαστεί η νέα τους δουλειά.

To γκρουπ αποτελούν οι Σωτήρης Πουλίδης (μπάσο/φωνή), Τριαντάφυλλος Μούντος (κιθάρα), Βίκτωρας Κλάγκας (κιθάρα), Κώστας Λαζαρίδης (τύμπανα), Αλέξης Κακουλίδης (πλήκτρα/πνευστά) και Άννα Μήλιου (φωνητικά).

Οι ASTRAL CROSSING είναι μια τετραμελής metal μπάντα από τη Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκαν αρχικά στα  μέσα του '90 και μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα επανενώθηκαν και επανασχηματίστηκαν στις αρχές του 2014.

Οι μουσικές τους επιρροές κινούνται στο US power prog και thrash metal ύφος, εμπλουτισμένες πάντα από τον προσωπικό τους ήχο.  Στην παρούσα φάση το συγκρότημα προωθεί τον δίσκο του με συναυλίες στη Θεσσαλονίκη  και κάποιες προγραμματισμένες εμφανίσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα. Το σημερινό line-up αποτελείται από τους Κωνσταντίνο Μάρη (φωνή), Δημήτρη Γκουτζιαμάνη (κιθάρα), Πάνο Σταύρου (μπάσο), Ντένη Κωνσταντινίδη (τύμπανα) και Παναγιώτη Παπαδόπουλο (κιθάρα).

Δεύτερο συγκρότημα με τις ψήφους του κοινού αναδείχτηκαν οι SOUND-BUSTERS, που κέρδισαν μια ηλεκτρική κιθάρα με έναν διπλό και δύο μονούς μαγνήτες, προσφορά των ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΡΙΧΑΡΔΟΣ.

Σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού τις άλλες θέσεις κατέλαβαν οι A-GUN'S BASEMENT, που κέρδισαν την ηχογράφηση μιας ημέρας, προσφορά του JAM STUDIO, και  την παραγωγή ενός κομματιού μέσα σε έξι ώρες ή την ηχογράφηση έξι ωρών, προσφορά του MAGNANIMOUS STUDIO, και οι BLACK LEVEES, που κέρδισαν ένα pedal Dunlop Crybaby GCB-95 wah-wah, προσφορά του ΖΑΧΟΣ MUSIC STORE.

Περισσότερες πληροφορίες:
Thessaloniki Edition FB Group
Athens Calling FB Group
i-Jukebox
Over the Top Promotion

Eightball Club Official Site

Χορηγοί Επικοινωνίας:
ROCKWAY | GREEK REBELS | MIX GRILL | ROCK ADDICTION 
IN2LIFE | ROCKGREECE | RECKONING HOUR | HARD MUSIC
FULL THROTTLE RADIO SHOW | SUMMER RAIN ROCK RADIO 
ROCKAROLLA RADIO | SINAVLIA | KOURDISTIRI 
BLOOD BROTHERS RADIO | LUST RADIO | BEATER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.