Πιο πρόσφατα

21/4/15

Burger Project live στο Block33!

Burger Project Live

Σάββατο 9 Μαΐου 2015
Block 33

Προπώληση: 8€ ( περιορισμένος αριθμός)
Ταμείο: 8€ (ανέργων & φοιτητών) & 10€

Σημεία Προπώλησης:
- Rover Bar: Σαλαμίνος 06, Λαδάδικα, Τηλ: 2310 544304
- Stereodisc Record Shop: Αριστοτέλους 04, Τηλ: 2310 262912
- Musicland: Μητροπόλεως 102, Τηλ: 2310 264880
- Seven Spots & Public
- Διαδικτυακά

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Το Block33 παρουσιάζει τους ξεχωριστούς και θεότρελους Burger Project το Σάββατο 9 Μαΐου για μια μοναδική βραδιά! Μια μπάντα, τέσσερις μουσικοί, μια παρεξήγηση, που ελπίζουμε να λυθεί στη σκηνή του Block33...!



"Μουσικοί διασκεδασταί, με παναπόλα την ποιότητα" δηλώνουν οι Burger Project, ίσως το πιο ευρηματικό και "διασκευαστικό" σχήμα της ελληνικής επικράτειας!

Ανακατεύοντας με αχαλίνωτο ρυθμό το πατάρι και τις συρταριέρες των μουσικών αναμνήσεων μιας ολόκληρης γενιάς, ανασύρουν και διασκευάζουν -με την πραγματική έννοια της λέξης- διαμάντια από το swing ως το punk και από τη disco ως την country: Harry Belafonte, Alice Cooper, Queen, Ramones, White Stripes, Frank Zappa, the Killers, Johnny Cash, Roxette, Χρηστάκη, Τσιτσάνη, Γούναρη, και πάει λέγοντας...


Χιούμορ και ενέργεια μαζί με μουσική και αισθητική ποικιλία συνθέτουν τις εμφανίσεις των Burger Project. Με κιθαρίστα και τραγουδιστή τον αγριεμένο τροβαδούρο Al the X-King, τρελό πληκτρόνι και στοιχείο διάλυσης και χάους τον Professor Cosmic, φανταστικό ντράμμερ ανεπανάληπτων ρυθμών τον Mossi Holiday και με καινούριο μέλος της μπάντας στο μπάσο τον αινιγματικό ροκενρόλλερ Mr Finger... το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου αυτό που θα περιμένατε!

Οι Burger Project από το Νοέμβριο του 2007 έχουν κάνει εκατοντάδες ξεσηκωτικές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό (Αγγλία, Ιταλία, Κύπρο καθώς και πολλές περιοδείες στη Γερμανία). Επίσης, έχουν στο ενεργητικό τους ενδιαφέρουσες μουσικές συνεργασίες (Ματούλα Ζαμάνη, Τακίμ, Φοίβος Δελιβοριάς, Blend Mishkin κ.α), καθώς και μια σειρά συμπράξεων με το γνωστό σκιοπαίχτη Ηλία Καρελλά. Τα τελευταία τρία χρόνια το παιδικό τους project "Μαμά θα κάνω Μπάντα", μια διαδραστική μουσικοθεατρική παράσταση που διαρκώς ανανεώνεται και εξελίσσεται, έχει κλέψει μυριάδες λιλιπούτιες καρδιές και το ανάλογο cd έχει αρχίσει ήδη να εξαντλείται!


Όλα αυτά αποτελούν τη ψυχοσύνθεση των Burger Project καθώς τα "διαφορετικά μέτωπα" αλληλοεισχωρούν μεταξύ τους, υποδηλώνοντας πως η ουσία του συγκροτήματος έχει στόχο τη μουσική ποιότητα, τη διασκέδαση και την ανατροπή!

Το Σάββατο 9 Μαΐου οι Burger Project ανεβαίνουν στη σκηνή του Block33 και με παλιές και νέες ξένες και ελληνικές επιτυχίες μας παρασύρουν σε ένα ατελείωτο μουσικό πάρτι γεμάτο χαρά, ενέργεια και ζωντάνια!

Links:
Official Site - Facebook

****
Block 33, Πολυχώρος Πολιτισμού
26ης Οκτωβρίου 33, περιοχή Σφαγεία
T: 2310533533 || www.block33.gr || info@block33.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.