Πιο πρόσφατα

2/4/15

Παπιστάνοι live στο Ρυθμός Stage

Οι Παπιστάνοι από την Ικαρία στο Ρυθμός Stage!

Σάββατο 18 Απριλίου
Ρυθμός Stage
Μ. Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Οι Παπιστάνοι έχουν συνδέσει το όνομα τους με την Ικαριώτικη παράδοση των πανηγυριών. Σε αυλές και σε πλατείες μεταφέρουν, από ψυχή σε ψυχή και με ψυχή, το Διονυσιακό συναίσθημα του γλεντιού, της ατέλειωτης χαράς, του ξένοιαστου καλοκαιριού, ταυτόσημου με το υπέροχο νησί της Ικαρίας.

Μετά την επιτυχημένη σύμπραξη με τον Ψαραντώνη στη σκηνή του Βοτανικός Live Stage τον περασμένο Μάιο και το πρωτοφανές - αναπάντεχο αφιέρωμα για τα ελληνικά δεδομένα με τίτλο "Από την Κρήτη στην Ικαρία" καθώς και την support παρουσία τους στη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου το καλοκαίρι του 2014 στην Ικαρία, οι Παπιστάνοι συνεχίζουν και φέτος την επιτυχημένη τους διαδρομή και τις εμφανίσεις τους στις πιο γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας!

Αυτή τη φορά στη σκηνή του Rythmos Live Stage, θα μας παρασύρουν σε μια μεταδιονυσιακή διάσταση, made in Ikaria, με την παρουσία όμως στο πρόγραμμα τους και αρκετών έντεχνων τραγουδιών!

Μαζί τους όπως πάντα οι Θεολόγος Κάππος και Βιολέτα Ίκαρη στο τραγούδι καθώς και ο Κωνσταντίνος Παπαγιάννης στις κιθάρες και ο Δρόσος Σκυλάς στα κρουστά.

FB Event

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.