Πιο πρόσφατα

16/4/15

Ο Manu Chao στο Rockwave!

Φαίνεται πως δεν χορταίνει τη χώρα μας ο Manu Chao. Φέτος ο δρόμος τον βγάζει στην Αθήνα, στη Μαλακάσα για την ακρίβεια, και το Rockwave, όπου θα είναι headliner της 4ης ημέρας του φεστιβάλ.

Με μια ανακοίνωση στη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook ανακοινώθηκε η συμμετοχή των Manu Chao La Ventura στο φετινό, επετειακό, Rockwave. Έτσι, μετά τις 30 Μαΐου (Black Keys headliners), 20 Ιουνίου (Robbie Williams headliner) και 4 Ιουλίου (Prodigy & Judas Priest headliners), προστίθεται και η 21η Ιουλίου, με headliners τον... νομά καλλιτέχνη και τη μπάντα του.

Το μότο της διοργάνωσης ("Γιατί φέτος όλο το καλοκαίρι θα είναι Rockwave!") συνεχίζει να δικαιώνεται και, ελπίζουμε, πως σύντομα θα έχουμε και νέες ανακοινώσεις προς τέρψιν των... απογοητευμένων φανς του φεστιβάλ -τουλάχιστον φέτος προσπαθούν!


Σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη ημέρα, δεν υπάρχει κάποια άλλη ανακοίνωση προς το παρόν. Στην πρώτη φάση της προπώλησης τα εισιτήρια θα κοστίζουν 12 ευρώ, στη δεύτερη φάση 16 ενώ στην τελική της φάση η προπώληση θα διαμορφωθεί στα 18 ευρώ. Στο ταμείο (αν έχουν μείνει) τα εισιτήρια θα κοστίζουν 19 ευρώ.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ για περισσότερα!



Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.