Πιο πρόσφατα

16/4/15

Πιστός των Metallica ο Dave Grohl

Αυτό το Σάββατο, 18 Απριλίου, είναι η φετινή Record Store Day και πρεσβευτής της είναι ο Dave Grohl, ο οποίος προχώρησε σε κάποιες σχετικές δηλώσεις για την ημέρα.

Ο frontman των Foo Fighters είναι γνωστός για την αγάπη του προς (σχεδόν) τους πάντες και προς όλα (σχεδόν) τα είδη μουσικής. Όταν λοιπόν ρωτήθηκε ποιο άλμπουμ περιμένει με περισσότερη ανυπομονησία δεν χρειάστηκε πολύ σκέψη για να απαντήσει η κυκλοφορία σε κασέτα του πρώτου ντέμο των Metallica.

Γιατί; "Αγόρασα σε κασσέτα το 1983 τον πρώτο δίσκο τους, μέσω ταχυδρομείου. Ημουν 14, δεν ήξερα τίποτα για αυτούς, εκτός ότι είχαν ένα γαμάτο όνομα και η περιγραφή έλεγε thrash metal. Τι να σήμαινε αυτό; Γούσταρα punk rock και Motörhead, αλλά thrash metal; Σε τρόμαζε αλλά ήταν και cool".

Φυσικά ο λόγος για το Kill 'Em All, με τον Grohl να συνεχίζει λέγοντας: "Μου τίναξε τα μυαλό. Θα είμαι σκληροπυρηνικός (diehard) οπαδός τους μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω λόγω αυτής της πρώτης εμπειρίας. Ήταν σαν μου έφεραν το Αγιο Δισκοπότηρο. Φώναζα, πραγματικά σκότωνε!"


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.