Πιο πρόσφατα

15/4/15

Επιστρέφουν στο στούντιο οι System of a Down;

Πριν μερικές εβδομάδες ο μπασίστας των πάλαι ποτέ System of a Down, Shavo Obadjian, είχε προβεί σε αποκαλύψεις ότι το συγκρότημα έχει ξεκινήσει να γράφει μουσική και ετοιμάζεται να μπει στο στούντιο, για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια.

Οι δηλώσεις αυτές συνδέονται και με την επανένωση του συγκροτήματος για μια σειρά συναυλιών (περισσότερα εδώ). Παρ' όλα αυτά, σε δηλώσεις προχώρησε και ο Serj Tankian, ο οποίος δεν ήταν μάλλον τόσο αισιόδοξος: "Το ενδεχόμενο είναι ανοιχτό για να δουλέψουμε ξανά όλοι μαζί, αλλά μόνο όταν θα υπάρχει το υλικό που θα είναι αποδεκτό από όλους μας. Δεν υπάρχει κάτι νεώτερο ή κάποια ημερομηνία. Το ένα πράγμα που ξέρουμε και όλοι μας συμφωνούμε, είναι πως η νέα μας μουσική θα πρέπει να είναι ένα βήμα μπροστά από όσα έχουμε κάνει".

Στις ίδιες δηλώσεις ο frontman του συγκροτήματος αναφέρθηκε και στον παραγωγό των πέντε τελευταίων άλμπουμ τους, Rick Rubin: "Η συμμετοχή του είναι καθοριστική. Απορροφά τα τραγούδια ως οπαδός και προτείνει αλλαγές για να τα κάνει καλύτερα, προς το δικό μας συμφέρον".

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.