Πιο πρόσφατα

15/5/15

Πανέτοιμοι για την επιστροφή οι Black Keys

Δυο εβδομάδες μας χωρίζουν πλέον από την πρώτη εμφάνιση των Black Keys στη χώρα μας για το επετειακό Rockwave και οι τελευταίες δηλώσεις του Dan Auerbach στο NME αποκλείουν το ενδεχόμενο ακύρωσης της λόγω του τραυματισμού του Patrick Carney (περισσότερα εδώ).

Συγκεκριμένα, ο μουσικός ανέφερε: "Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στις συναυλίες. Ο Patrick αισθάνεται καλά. Κάνει όλη την ώρα αποθεραπεία, είναι σαν μια κανονική δουλειά να προσπαθείς να επανέλθεις από αυτό" τονίζοντας πως από τη μια πλευρά στεναχωρήθηκε για τις ακυρωθείσες συναυλίες, αλλά από την άλλη χάρηκε, γιατί ήταν σαν να έκανε διακοπές και κέρδισε χρόνο με την οικογένεια του.


Ερωτηθείς για το αν θα είναι... περιορισμένης έντασης οι συναυλίες που έρχονται λόγω του προαναφερόμενου τραυματισμού του Carney, η φωνή των Black Keys είπε πως "αν αυτό ήταν το πρόβλημα δεν θα κάναμε καμία συναυλία", ενώ έκανε και κάποιες δηλώσεις για το σόλο επερχόμενο άλμπουμ του.

"Τον ηχογράφησα πολύ γρήγορα, σε έναν μήνα. Έχει όλα όσα αγαπάω στη μουσική και μπορεί να γίνω και λίγο πιο... περίεργος μουσικά. Φτιάνω κι ένα cartoon video με έναν πιτσιρικά και απλά το διασκεδάζω".


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.