Πιο πρόσφατα

9/5/15

Το τραγούδι της εβδομάδας: Νατάσσα Μποφίλιου - Καλοκαίρι

Καλοκαίρι. Έρχεται. Ήρθε για πολλούς αφού όπως πάντα βιάζεται στην Ελλάδα. Και με τις παραλίες, τις διακοπές, τις βόλτες, και φυσικά τις συναυλίες, μια ανάσα μακριά αυτή την εβδομάδα φέρνουμε την σκέψη μας στον ήλιο και τη θάλασσα με την απίστευτη φωνή της Νατάσσας Μποφίλιου.

Προς το τέλος του 2014 είδαμε την πιο πρόσφατη δουλειά της ερμηνεύτριας αφού ήδη είχαμε μάθει για την γενικότερη απουσία της από τις χειμερινές μουσικές εμφανίσεις. Ο δίσκος όμως που πήραμε στα χέρια μας, προσωπικά νομίζω, παρηγόρησε και με το παραπάνω πολλούς.

Σε μια εντυπωσιακή συνεργασία με τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Οδυσσέα Ιωάννου αλλά και τον γνωστό συνεργό της Θέμη Καραμουρατίδη είδαμε την Ν. Μποφίλιου να δοκιμάζεται για άλλη μια φόρα με πλούσια μουσικά αποτελέσματα.

Στο Καλοκαίρι λοιπόν ακούμε ένα γλυκό ρυθμό που έχει πεντακάθαρη την υπογραφή του Θ. Καραμουρατίδη και το ύφος της μακροχρόνιας συνεργασίας τους. Αναμνήσεις, ειλικρίνεια, έρωτας και σκέψεις μέσα σε αυτόν τον γλυκό και αγαπημένο χτύπο μας δίνουν όση δύναμη χρειαζόμαστε για να φτάσουμε σε αυτά τα πολυπόθητα καλοκαιρινά αεράκια.

Και ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ παραπάνω για να ξαναδούμε την λατρέμενη Νατάσσα Μποφίλιου, έτοιμη για άλλη μια φορά να μας εκπλήξει.


*Το Καλοκαίρι κυκλοφορεί πλέον ως single, από την Feelgood Records. Δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση του single και της νέας περιοδείας της.

Άγγελος Μπάκουλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.