Πιο πρόσφατα

2/6/15

V.I.C. & guests @ Factory of Sound Ioannina, 28/5/2015

Πέρασε κιόλας ένα ολόκληρο σ/κ κι ακόμη γράψε - σβήσε στο χαρτί, να ξεκινάς από εκεί που το άφησες, τόσα πολλά όμως που λες κι αυτό, ξέχασα και το άλλο, να κοιτάς το υλικό σου και πάλι από την αρχή.

Ήχοι ακόμη στα αυτιά τόσο έντονοι, που νιώθεις τη φλέβα να χτυπά και να τρέχεις να φτάσεις στο stage. Αυτοί λοιπόν είναι οι Villagers of Ioannina City, τα καμάρια μας όπως τους αποκαλούν οι συντοπίτες μου. Αυτό είναι και το live της Πέμπτης, το τελευταίο του χειμώνα για το Factory of Sound Ioannina που όμως σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού για εκείνους.

Με ρώτησαν πως ήταν, ένα κοκτέιλ ανάμεικτων συναισθημάτων, ποικίλων ήχων και πολυμορφικότητας. Η μπάντα όπως κάθε φορά αυθεντική, τόσο για τη μοναδικότητα του είδους της, όσο και γιατί είναι αυτό που είπα παραπάνω, τα "καμάρια"!

Οι ευχαριστίες επί σκηνής δεν έλειπαν και αναρωτιόμουν άρα τα δικά μας ευχαριστώ γι αυτό το βράδυ το εισέπραξαν; Ξεκίνησαν το συναυλιακό μας καλοκαίρι, τις μνήμες του κι ήταν ακόμη τέλη Μάη, μέσα σε έναν κλειστό χώρο ασφυκτικά γεμάτο.


Φεύγοντας λοιπόν, κράτησα το εισιτήριο, το πρώτο του καλοκαιριού, συγκράτησα την αποδοχή του κόσμου, τον ήχο του κλαρίνου που τόσο έντονα ηχεί ακόμη στα αυτιά μου και μια προσμονή ν' ανταμώνουμε πιο συχνά στους τόπους μας.

Σας πάει, μας πάει. Το θέλουμε, όπως θέλουμε να τρέχουμε σαν 17χρονα παιδιά να προλάβουμε μια θέση στην σκηνή.

Εις το επανιδείν.


Ζέτα Καρκαμπούνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.